Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Je kunt nu het Amerikaanse vakantiehuis van Mascha en Gregor huren

Wauw, hier zouden wij wel willen slapen!

Premiere The Real Housewives of Amsterdam

YouTube queen Mascha Feoktistova deelt leuk nieuws met haar volgers: je kan namelijk vanaf vandaag het vakantiehuis van haar en hubby Gregor in Florida huren via Airbnb. Vol blijdschap deelt ze het nieuws in haar Instagram Stories.

Airbnb

"OMG, het is zover!", schrijft Mascha enthousiast in haar Stories. "Ons huis staat op Airbnb." Mascha en Gregor hebben sinds kort een vakantiehuis in Amerika, die ze helemaal hebben gerestyled en opgeknapt. A dream come true voor het stel! "Er stond iets geks dat de eerste huurder hem alleen kon huren als diegene al vaker had gehuurd via Airbnb, dat hoeft natuurlijk niet van ons. Als het goed is moet iedereen nu kunnen boeken!" Wil jij dus met je familie of vrienden in een groot pastelkleurig en Instagramwaardig huis verblijven tijdens jullie reis naar Amerika? Dan is dit the place to be!

Beeld: Instagram @beautygloss

Als kleine sidenote laat de beauty weten dat je hier en daar nog wat foutjes kunt vinden in de teksten over de vakantiewoning. "Ondanks dat we alles in zowel Engels als Nederlands hebben geschreven, zijn er toch stukjes die Airbnb 'translate' van Engels naar Nederlands, en dat ziet er nogal schattig uit zeg maar", grapt Mascha.

Prijzen

Mascha en Gregor hebben veel complimenten over de prijzen ontvangen, waarvoor ze hun volgers bedanken. "We hebben nog gekeken naar zo'n korting maar we kwamen er niet uit, hadden hem dan duurder moeten maken en voelde ergens toch niet goed als mensen per ongeluk zonder code zouden boeken." Mascha benadrukt dat er meer dan genoeg ruimte is in het huis om er met de hele familie te genieten – en ze spreek uit ervaring of course. "Er zijn vijf slaapkamers dus behoorlijk wat ruimte, in de vlogs kan je ook zien hoe goed het werkte met familie."

Het huis van Mascha en Gregor huren? Via deze link vind je alle foto's en informatie.

Van ver gekomen

Eerder vertelde Mascha nog aan Grazia dat het ontzettend bizar voelde om een tweede huis in het buitenland te hebben. "Dat had ik als jong meisje nooit durven dromen. Ik ben niet opgegroeid met geld. Ik woonde met mijn moeder in een mini-appartementje en ze moest echt worstelen om rond te komen. We hadden geen auto thuis. Sterker nog, ik ben de eerste vrouw in de familie die überhaupt een rijbewijs heeft. Het is niet iets waar ik vaak over praat, maar ik denk wel dat het goed is om te vertellen dat het mij ook niet is komen aanwaaien.” Toch heeft de brunette dit maar mooi even gefixt. You go, Mascha (en Gregor)!

Bron: Instagram @beautygloss | Beeld: NL Beeld, Instagram @beautygloss