Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Tweede deel nieuwe seizoen You vandaag op Netflix

The wait is finally over!

We hadden nooit gedacht dat een maand zó lang kon duren. Toen het eerste deel van seizoen vier van onze favo Netflix-serie You vorige maand online kwam, hebben we de creepy afleveringen in één keer gebinged. En vandaag is het eindelijk zover: het tweede deel van het nieuwe seizoen staat op Netflix.

Recap

In het eerste deel van het vierde seizoen zagen we dat Joe was verhuisd naar Londen, waar hij een nieuwe identiteit aannam: op de universiteit luistert hij naar de naam professor Jonathan Moore. In eerste instantie verhuisde Joe naar Europa om zijn grote liefde Marienne te zoeken, maar toen zij door had dat hij achter haar aan zat, zette ze het op een rennen en besloot Joe haar te laten gaan.

En hoewel Joe zich gedeisd wilde houden, raakt hij al snel verwikkeld in een nieuw drama en mengt hij zich onbedoeld in de toxic wereld van de rijke society van London. Al snel kwam hij erachter dat één van de mensen in zijn nieuwe kring weet wie hij echt is en wat hij in het verleden heeft gedaan.

Cliffhanger

In de laatste aflevering zagen we hoe Joe erachter kwam wie de persoon was die hem door en door leek te kennen. Onverhoopt belandde hij in een kelder midden in het bos, die vervolgens in brand werd gestoken. Op het nippertje redde Joe het, met dank aan zijn nieuwe crush Kate. De aflevering eindigde met een enorme cliffhanger, waar we zagen dat Rhys zich officieel kandidaat stelt voor burgemeester. Als dat maar goed gaat...

Inmiddels kunnen we dus beginnen aan het bingen van aflevering zes tot en met tien. Pak die popcorn er maar bij!

Bron: Grazia acrhief | Beeld: Netflix