Huh? Joe uit You gespot in Ginny en Georgia

Joe is always watching...

Fans van de Netflix-serie You kennen Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley) als de biggest creep ever. In de serie vindt Joe steeds een nieuw slachtoffer die hij tot op het bot stalkt. Maar wat blijkt nu? De hoofdrolspeler duikt ook op in andere series, waaronder één van onze favorieten: Ginny & Georgia.

Joe is watching you

Wie het Nederlandse Netflix-account op Instagram nauwlettend in de gaten houdt, heeft gezien dat op de achtergrond van een aantal posts van verschillende series Joe ineens opduikt. Zo lijkt één post een normale foto van een shot uit Ginny & Georgia, maar zien we als we goed kijken Joe, die hen van een afstand bekijkt. Hetzelfde is te zien op een foto van de serie The Law According to Lidia Poët – want wie zien we daar achter in de rechtzaal zitten? Juist, Joe – die tegenwoordig als Professor Jonathan Moore door het leven gaat.

Photoshop

Hoewel wij eerst helemaal niets in de gaten hadden, hadden een aantal oplettende volgers deze opvallende creep op de posts van Netflix Nederland al gespot. En inderdaad, niet veel later bekent de streamingdienst dat zij Joe in de shots hebben gephotoshopt. Well played, Netflix, well played.

Nieuwe afleveringen

Vorige maand konden we na lang wachten eindelijk het eerste deel van het nieuwe seizoen van You bingen, en zoals we dat van hem kunnen verwachten, joeg Joe ons again de stuipen op het lijf. De afleveringen zijn zo spannend, dat ons geduld voor het tweede deel nu wel echt op is. En dat komt goed uit, want de nieuwe afleveringen van het vierde seizoen komen deze donderdag online. Don’t know about you, maar wij weten hoe we onze donderdagavond gaan spenderen! 

Bron: Instagram @netflixnl | Beeld: You, Instagram @netflixnl

Laatste nieuws