Zien: de trailer van het tweede deel van YOU seizoen 4

Spannend!

De eerste vijf afleveringen van het nieuwe seizoen van YOU hebben wij in één ruk uitgekeken. We moeten nog een paar weekjes wachten op de laatste afleveringen, maar gisteren heeft Netflix hiervoor gelukkig al een trailer gedeeld!

Nieuw verhaal

In het vierde seizoen is Joe verhuisd naar London waar hij nu onder de naam Jonathan Moore leeft en werkt als professor op de universiteit. In eerste instantie verhuisde Joe naar Europa om zijn grote liefde Marianne te zoeken, maar toen zij door had dat hij achter haar aan zat, zette ze het op een rennen. Joe besluit haar te laten gaan.

En hoewel Joe zich gedeisd wilde houden, raakt hij al snel verwikkeld in een nieuw drama en mengt hij zich onbedoeld in de toxic wereld van de rijke society van London. Al snel komt hij erachter dat niets is wat het lijkt en dat iemand hem er probeert in te luizen. Sterker nog, één van de mensen in zijn nieuwe kring lijkt te weten wie hij is en wat hij in het verleden heeft gedaan.

Het ziet er dus niet goed uit voor Joe en dat kunnen we ook zien in de nieuwe teaser.

Releasedatum

Maarre, wat ons het meest verbaasd over de trailer is het einde, want het lijkt er ineens op dat Love terug is? Of speelt zich dit slechts af in de gedachten van Joe? Wij hadden in ieder geval even een interne error en kunnen nu niet wachten op de rest van de afleveringen. Deze zijn vanaf 9 maart op Netflix te zien. Spannend!

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws