Oh no! Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber

De zanger komt dit jaar niet meer naar Nederland.

Het zat er al een beetje aan te komen nadat Justin Bieber in Amerika bepaalde concerten cancelde, maar nu heeft de zanger zijn optredens in Nederland en de rest van Europa ook afgezegd. Too bad

Ramsay-Hunt

De zanger kampt al een poos met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt, waar hij vorig jaar aan leed. Het virus zorgde voor verlamming aan een deel van zijn gezicht, waardoor de zenuwen in zijn oor werden aangetast. Toch ging het de betere kant op met de zanger en hervatte hij zijn optredens rond eind juli vorig jaar.

Optredens afgezegd

Unfortunately voor alle fans, besloot de zanger toch om rustig te herstellen, and we get that! Justin realiseerde zich na een optreden in Brazilië vorig jaar pas hoe slecht hij er eigenlijk nog aan toe was. “De uitputting overviel me”, liet hij weten op Instagram. “Ik heb tijd nodig om uit te rusten en aan te sterken.”

En hoewel het er even op leek dat zijn concerten in Europa dit jaar gewoon door konden gaan – want de optredens werden verplaatst naar later dit jaar –  besluit de zanger nu toch om zijn optredens te annuleren. De optredens van Justin Bieber die in eerste instantie op 11, 13 en 14 januari zouden plaatsvinden in het Ziggo Dome, worden niet verplaatst en gaan daarom definitief niet door. Bezoekers die een kaartje via Ticketmaster hadden bemachtigd, krijgen hun geld terug.

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws