Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Diva over verdiensten EMIDJ: 'Toen ik dat bedrag hoorde, zei ik meteen ja'

Echte Meisjes Diva en Jill onthullen dat ze niet gratis en voor niets mee hebben gedaan.

Drie weken overleven in de jungle en de strijd aangaan met onder andere Michella Kox, Janice Blok en Louisa Janssen: Diva en Jill deden het. In gesprek met Nick Eshuis onthullen de dames dat ze niet gratis en voor niets meededen aan Echte Meisjes in de Jungle.

Flink bedrag

Tijdens een cozy Mac Date in de auto kletsen Diva en Jill bij met Nick Eshuis. Als Nick een balletje opgooit over het bedrag dat de Echte Meisjes zouden verdienen, antwoordt Diva eerlijk: "Ik kreeg een startbedrag aangeboden, en ik heb niet onderhandeld. Want ik vond het al best wel een hoog bedrag, dus ik dacht 'wow, dit voor drie weken!', dus toen zei ik gelijk ja." Op de vraag of het aanbod hoger of lager dan 10.000 euro was, zegt ze dat het voor haar lager uitviel. In tegenstelling tot Jill, die verdacht stil blijft wanneer Nick haar vraagt of zij wél meer heeft gekregen voor het programma.

Vechtpartij

Over de vechtpartij tussen Louisa en Esmée geven zowel Jill als Diva toe dat ze behoorlijk in shock waren. "Ik dacht echt, wat een ordinair programma", aldus Jill. "Ja, ik moest echt huilen, ik was echt overstuur", voegt Diva toe. "En het was eigenlijk nog heftiger dan je zag, want je zag bij Esmée letterlijk de elleboog aan de andere kant." Heftig!

De boksring in

Of de meiden zouden meedoen met Boxing Influencers? Nou, Jill in ieder geval wel. "Ja, ik zou echt meedoen. Ik zou best wel tegen Annebel willen. Ik ben echt heel sterk", aldus de Big Brother-winnares. Eerder zagen we al dat Fabiola Annebel uitdaagde, maar zo te zien is er een nieuwe gegadigde die het wil opnemen tegen de Temptation-beauty. Anyhow, wie van de Echte Meisjes elkaar ook zal ontmoeten in de ring, we're here for it. We kunnen nu al niet wachten!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Echte Meisjes In De Jungle