Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mooi moment: Prince Charming Diego deelt foto met 4 generaties

Een bijzonder moment voor de prins!

Diego Gonzalez-Clark mag dan niet de ware liefde hebben gevonden in Prince Charming, geluk vindt hij genoeg in zijn familie. Dat blijkt maar weer wanneer hij een te schattige foto van vier generaties Gonzalez-Clark op Instagram deelt.

Vier generaties

Op de foto zien we van links naar rechts zoontje Sem, Diego zelf, zijn vader én opa. "Ik realiseer me dat onze familia van geluk mag spreken dat we dit moment hebben mogen meemaken", schrijft Diego bij de foto. "Met z’n vieren als gezonde mensen op de bank naast elkaar. We wonen helaas niet in hetzelfde land of in dezelfde stad maar de voorwaardelijkheid waarmee we voor elkaar klaar staan is ongekend."

In Prince Charming maakten we al kennis met Sem, het schattige zoontje van de droomprins. De appel valt niet ver van de boom, want de kleine krullenbol lijkt – afgezien van z'n haarkleur – precies op z'n papa. Ook opa én overgrootvader lijken veel gelijkenissen te hebben met de twee. Prachtig om te zien!

Romance met Joey

Halverwege het programma werd het voor veel kijkers al snel duidelijk dat deelnemer Joey de prins op het witte paard was voor Diego. En ze kregen gelijk, al was hun romance van korte duur: hoewel de twee tijdens de finale van Prince Charming tot over hun oren verliefd leken, biechtte Joey tijdens de reünie op dat hij niet genoeg gevoelens had om de relatie door te zetten – tot grote teleurstelling van Diego, die wél helemaal in de wolken was van zijn nieuwe vlam.

Romance met Cyrano

Gelukkig zat finalist Cyrano nog altijd op de reservebank, en besloot Diego hem tóch nog maar een kans te geven. En met succes, want de twee zijn – zover we weten – nog steeds aan het daten. Wel liet Diego onlangs nog weten dat ze het rustig aan doen en nog geen label willen hangen aan hun connectie.

Bron & beeld: Instagram @diegogonzalezclark