Shop de trend: deze denim set van de H&M gaat viral op TikTok

Wij zijn fan!

‘Ik heb teveel denim in mijn kast’, said no one ever! Het leuke aan denimtrends is dat je er nooit zat van raakt, maar dat het wel altijd blijft veranderen in de modewereld. Zo waren de skinny jeans een hele lange tijd trending, maar zijn het nu juist weer de wijdere pijpen die we steeds vaker terugzien. En déze set van H&M gaat momenteel viral op Tiktok!

Denim, denim, denim

De kans is erg groot dat jij een aantal denim item’s in je garderobe hebt hangen. En dat komt goed uit, want ze zijn nog altijd hot and happening. Denim gaat nooit echt uit de mode! Skinny, boyfriend, mom, of straight, een jumpsuit of een spijkerjack, een goed denim item gaat jarenlang mee en je raakt er nooit zat van. Trust us! Je kunt gaan voor een neutrale versie, maar ook voor denim met een unieke twist (denk aan color-blocking). Dit is erg leuk om je outfit mee naar een hoger niveau te tillen.

Viral denim set H&M

De katoenen denim set die viral gaat op TikTok heeft een verfrissende kleur voor de lente. De set bestaat uit een twill utilityjasje en broek.

@daphne.iskes From H&M @H&M #hmfashion #fashiontiktok #hmtryon #tryonhaul #clothes ♬ original sound – 🎧

Je kunt de items ook los van elkaar combineren, waardoor je er nog meer te gekke outfits mee kunt maken. Denk aan de broek met een leuke crop top en het jasje met een pantalon of een jurkje. Maar als set is ‘ie natuurlijk het allerleukst! Maak de look af met een paar sneakers en een stoer tasje en je bent lente-ready. Nu alleen nog de set bemachtigen bij H&M!

Bron: Girlscene | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws