Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love is in the air: Jessie Maya heeft een nieuwe liefde

Wie is deze mysterieuze man?

Speciale vertoning Uncharged

Na flink wat roddels en geruchten over een mogelijke nieuwe liefde van Jessie Maya bevestigt ze het nu zelf: de YouTube-ster is tot over haar oren verliefd. Op Instagram laat ze haar nieuwe lover aan iedereen zien, al blijft het over de naam van de gelukkige nog even bij speculeren.

Intieme foto

Na de breuk in 2018 met haar toenmalige vriend Bas leek het even stil te zijn in Jessies liefdesleven. Toch lijkt daar nu verandering in te zijn gekomen, want op Instagram zien we een wel heel intieme foto van de YouTube-ster met een – tot nog toe – onbekende voorbijkomen. "Does anyone knows how a blood ritual works?", vraagt Jessie zich onder de foto af, waarmee ze mogelijk verwijst naar Megan Fox en Machine Gun Kelly, die na hun verloving elkaars bloed dronken.

Speculaties

Helaas voor ons verklapt Jessie nog niet naar welke naam haar nieuwe liefde luistert. In plaats daarvan tagt ze haar boyfriend met 'you wish'. Toch lijken er aanwijzingen te zijn die leiden naar een naam. Zo vermoedt juicekanaal RealityFBI dat Koen Schetters de mysterieuze man op Jessies Insta is. En dat is geen onbekende, want Koen zou eerder een relatie hebben gehad met Didi Shanna – inderdaad, de ex van Bram Krikke.

De Verraders

Vorige week ging een nieuw seizoen van De Verraders van start, en daarin zien we Jessie Maya met onder andere Selma Omari en Nathan Rutjes strijden om een zilverschat te winnen. Veel wijzer over haar nieuwe liefde worden we daar natuurlijk niet van, maar lekker wegkijken is het wel!

Bron: Cosmopolitan, Instagram @jessie_maya_ | Beeld: NL Beeld, Instagram @jessie_maya_

Showbizz
  • NLD/Rotterdam/20220310 - Speciale vertoning Uncharted, in pathhé Schouwburgplein. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jessie Bosch / Jessie Maya