Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lief! Nicolette van Dam zet man in het zonnetje

'De rollen zijn ineens anders verdeeld en we zijn er allemaal beetje van in de war.'

premiere Fijn Weekend

Nicolette van Dam was afgelopen week samen met hubby Bas Smit en hun dochters op wintersport. Helaas liep het voor de presentatrice allemaal anders dan gepland, omdat ze zich blesseerde. Gelukkig kon ze rekenen op haar man, die ze dan ook even in het zonnetje zet op Instagram.

Ski-ongeluk

Helaas was het skiën deze voorjaarsvakantie maar van korte duur voor Nicolette. “Nou, dit is wel ff een tegenvallertje. Gescheurde voorste kruisband en meniscus", liet ze aan het begin van de vakantie al weten op social media. "Skiën ging hartstikke lekker. Waren zo aan het genieten. Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen in de ski’s van de kinderen. Super goede en lieve hulp gehad om beneden te komen. Nu verplicht rust… Wat ik heel moeilijk vind. Maar gelukkig maken we er altijd overal weer een feestje van.”

Nog meer pech

Maar daar bleef het niet bij voor het gezin, want ook dochtertje Kiki kwam lelijk ten val. "Ja hoor het feest is compleet! We beginnen een YouTube kanaal: De Kneusjes", grapte Bas aan het einde van de vakantie bij een foto op Instagram. "Bij de laatste afdaling maakt Kiki ongelukkig klappertje en moet de komende 3 weken in spalk met haar pols." Gelukkig kunnen ze er ondanks alles nog wel om lachen. "Bij het ziekenhuis spraken ze me al aan bij m’n voornaam. Ben echt aan vakantie toe. Groetjes Dhr. M. Antelzorger."

Rollercoaster aan emoties

Inmiddels is het gezin weer veilig op Nederlandse bodem geland, en wil Nicolette haar man graag even in het zonnetje zetten. "Shout out naar m’n lief die er voor ons, ondanks alles, een onvergetelijke week van heeft gemaakt", schrijft ze op the gram bij een lief kiekje van hun samen. "Mij letterlijk dag en nacht hier doorheen sleept en m’n onzekerheden wegneemt. Wat een rollercoaster aan emoties." Ook stelt de presentatrice dat ze nog dichter bij elkaar zijn gekomen als gezin. "De rollen zijn ineens anders verdeeld en we zijn er allemaal beetje van in de war. We gaan zien wat er komen gaat. Maar met m’n grote liefde aan m’n zijde, kan ik de wereld aan 🍀🙏♥️ Bas, bedankt voor alles, lieverd." Lief!

Bron: Instagram @nicolettevandam1 | Beeld: NL Beeld / BrunoPress