Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Kelly: ‘Met Lena ben ik echt vriendinnen geworden’

Hoe leuk!

Hoewel Echte Meisjes In De Jungle bij kijkers bekend staat om alle drama, is het ook een programma waar veel vriendschappen uit zijn voortgekomen. Kelly kan hierover meepraten. In gesprek met Grazia vertelt ze over de fijne vriendschap die ze met Lena heeft opgebouwd. 

Vriendschappen

In Echte Meisjes In De Jungle wordt er - nog net niet letterlijk – toch wel behoorlijk veel met modder gegooid. Hoewel een aantal meisjes elkaars bloed wel kan drinken, zijn er ook meisjes die juist vriendschappen opbouwden door hun deelname aan het programma. “Ik ben echt vriendinnen met Lena geworden, maar dat zie je in de afleveringen niet goed terug”, deelt Kelly hierover als we met haar bellen.

“Ik heb heel veel mooie momenten met Lena in de jungle meegemaakt. Die zijn wel gefilmd, maar die momenten haalden de afleveringen helaas niet. Er is een moment dat ik op de grond foto’s van Bodie en Jethro aan het bekijken ben. Het lijkt erop dat ik daar alleen zit, maar ik zat daar al een uur met Lena over mijn gezin te praten.” 

Lena en Kelly bouwden samen een fijne band op. Het is dan ook niet zo gek dat ze nog veel contact hebben. “Lena is een echte vriendin geworden, en we spreken elkaar regelmatig. Ze is een keer bij mij gekomen om samen een aflevering te kijken en ik ging naar haar verjaardag.”

“Dat ik Lena heb ontmoet, is wel een van mijn hoogtepunten van het programma.” Maar Lena is niet de enige met wie Kelly nog contact heeft. “Ik heb met heel veel meiden nog gewoon contact, maar het is niet zo dat ik echt met ze ga afspreken. Met Lena doe ik dat wel.” 

Drama, drama, drama

In EMIDJ zien we veel drama in de afleveringen, en bij thuiskomst is die strijdbijl nog niet bepaald begraven. Zo blijft ook nu alle drama nog doorgaan op social media. Diverse deelnemers zitten midden in al het drama, maar Kelly besloot zich hier heel bewust buiten te laten.

“Ik heb over alles en iedereen wel een mening gevormd, maar ik zie de meerwaarde er niet van in om me erin te mengen. Ik heb geen behoefte om me er mee te bemoeien, want wat brengt mij dat? Dat kost me tijd en energie en levert me alleen maar negatieve vibes op. Daar heb ik niks aan. Ik spendeer liever mijn tijd aan mijn kind, man, vrienden en familie.” En zo is het maar net! 

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs