Wait, what? Volgens deze TikTok-theorie voel je je vies en lelijk door ‘boyfriend air’

Vrouwelijke TikTokkers plaatsen massaal bewijs video's.

Yup, je leest het goed. Er is iets gaande op TikTok waarbij vrouwen beweren lelijker en viezer te worden door ‘boyfriend air’. Nu ben jij vast even confused als wij toen we die term voor het eerst hoorden. We zullen het je uitleggen. Het fenomeen lijkt namelijk volgens veel vrouwelijke TikTokkers écht te bestaan.

‘Boyfriend air’

TikTok gaat de afgelopen dagen helemaal los over de veelgebruikte term. Zo vertelt TikTok-gebruiker Taylor Donoghuee in haar video: ”Ik bracht de afgelopen zomer veel tijd door in het appartement van mijn vriend in New York. En ik herinner me dat ik een douche van top tot teen nam en de volgende ochtend wakker werd en dacht: ‘Ik voel me zo vies.’ Mijn haar werd vettig als een gek, mijn huid zag er anders uit en mijn make-up bleef niet goed zitten. Ik dacht: wat is er aan de hand?” Ze vervolgt: “Ik dacht dat ik gek werd. Maar een paar maanden geleden begon ik al die TikToks over boyfriend air te zien. It just makes sense.” Boyfriend air betekent dus gewoon dat vrouwen viezer en lelijker worden als ze tijd spenderen in het huis of appartement van hun vriendjes. What?

@taylordonoghuee I was truly shook to see other ppl also related to this😭💀 #boyfriendair ♬ original sound – Taylordonoghuee

Echt waar?

Vrouwen zetten massaal video’s op TikTok om te bewijzen dat de theorie klopt. Zo laten ze in video’s zien hoe ze eruit zien voordat ze naar hun vriendjes gaan en in het tweede deel van de video’s is te zien dat ze een tijdje bij hun vriendjes thuis zijn. Wat blijkt? Ze zien er veel minder goed uit. We zetten er een paar voor je op een rij:

@avabolwell05 boyfriend fit is steezy as though #fyp #boyfriend #fitcheck #proof #fypシ #trending ♬ Days for Yuo – setiya

@eu_0818♬ Days for Yuo – setiya

@nishix jumpscare #GetCrackin ♬ original sound – 222

@maddiedurnford bf air is a real thing #bfair ♬ original sound – Cedrick66

Het is op zijn zachtst gezegd een interessante online ontwikkeling te noemen! Maar of het ook écht zo is…

Bron: Beautify | Beeld: iStock

Laatste nieuws