Netflix deelt eerste beelden en releasedatum nieuw seizoen Outer Banks

Eindelijk!

Fans van Outer Banks wachten al maandenlang op de release date van het allernieuwste seizoen, en wat dúúrt het lang. Netflix heeft gisteren eindelijk de releasedatum gedeeld én verwent ons ook meteen met de eerste beelden.

Release

Echte fans wisten al dat het derde seizoen op 23 februari van start gaat, want Madelyn Cline a.k.a. Sarah Cameron verklapte dit afgelopen oktober al tijdens een interview. “We zijn net klaar met het filmen van seizoen 3”, liet ze weten aan een journalist tijdens de première van de film Glass Onion A Knives Out Mystery.

“Het is onderweg. Op 23 februari…”, vervolgde ze. Totdat ze ineens werd onderbroken door iemand naast haar. “Nee!”, schreeuwde de persoon. “De 22ste?”, vroeg Madelyn toen aan diegene. De actrice mocht dit nieuws eigenlijk nog helemaal niet verklappen, maar het was al te laat… Al snel ging het fragment op social media rond.

Eerste beelden

Netflix heeft nu zelf inderdaad bevestigd dat het derde seizoen komende februari eindelijk te zien is. Ook deelt de streamingdienst op hun Instagram de eerste beelden. “Niks te verliezen, alles te winnen. OBX S3 is vanaf 23 februari te zien, alleen op Netflix 🤙”, luidt de caption.

Spannend

Wij kunnen in ieder geval nu al niet wachten op het derde seizoen van Outer Banks, al ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de Pogues. In het tweede seizoen zagen we hoe de vriendengroep op een onbewoond eiland terechtkwam – ver weg van hun familie en de Outer Banks. Enne, dat is anderen ook opgevallen. Door hun afwezigheid draait de geruchtenmolen overuren. Zo gelooft iedereen dat de Pogues vermist of verongelukt zijn, maar aan de eerste beelden te zien vermaken de Pogues zich prima op het eiland…

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws