B&B Vol Liefde-Debbie deelt kiekjes van terugkeer in Nederland

'De ijskoningin kon wel wat verfrissing gebruiken'

Hoewel we in B&B Vol Liefde konden zien dat deelnemer Debbie het heerlijk vindt om in Italië te wonen, kan ze er zeker ook van genieten om even in Nederland te zijn. De eigenaresse van Casa Santangelo is weer even in haar thuisland en deelt via Instagram een paar vrolijke foto's vanuit Amsterdam.

Thuis

Hoewel Debbie inmiddels hartstikke gelukkig is in La Bella Italia, voelt zij zich duidelijk ook enorm op haar gemak in haar voormalige thuisstad Amsterdam. “Ik houd ervan de energie van onze stad te voelen”, schrijft ze onder andere bij de foto die ze deelt op Instagram.

Hoewel wij met het wisselvallige herfstweer natuurlijk maar wat graag een plekje in Italië zouden hebben, net als Debbie, geniet zij duidelijk van het frisse weer en het bekende Nederlandse thuisfront.

Ice queen

Tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde kon Debbie op flink wat reacties rekenen. Helaas waren niet alle comments positief, maar die reacties wist Debbie al snel te negeren. “Als je verder nadenkt, denk je: serieus, is er niks beters te doen? Ik ben de hele dag bezig met mijn B&B en wanneer ik tijd vrij heb, dan ga ik liever naar het strand of uiteten. Ik geniet van de Amalfi-kust en ga me zeker niet bezighouden met social media.”

En dat ze alle haatcomments niet al te serieus neemt, blijkt wel uit de rest van haar caption. “Om eerlijk te zijn kon deze 'ice queen' wel wat verfrissing gebruiken”, schrijft ze met een dikke knipoog. Looking refreshed, Debbie!

Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram

Laatste nieuws