Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Fabiola Volkers komt met nieuw nummer

'Ik wil geen Instagram Soldaat, ik heb mijn eigen saaf'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Fabiola Volkers wist iedereen te verbazen met haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle. De blondine schopte het tot de halve finale en heeft een andere kant van zichzelf laten zien. Gisteren was de realityster overigens ook in First Dates te zien, maar dat is nog niet alles. Fabiola heeft gister namelijk een nieuw liedje uitgebracht!

Instagram Soldaat

Dat Fabiola ook kan performen, dat wisten we natuurlijk al. De blondine liet zelfs in Laos haar rap- en zangkusten zien. Echter, de beauty had al een tijdje geen nieuw nummer uitgebracht, maar daar is sinds gisteren verandering in gekomen. Het nieuwste nummer van Fabiola, genaamd Instagram Soldaat, is vanaf nu te beluisteren op Spotify.

Echte Meisjes In de Jungle-collega's Jill en Kelly vinden het in ieder geval een top nummer, zo schrijven ze in hun Stories. "Faab heeft een nieuw nummertje. Ben wel trots op je hoor poes", schrijft Jill bij een video van zichzelf dansend op het nummer.

Ook Kelly vindt het nummer leuk. "Trots op mijn lieve en knappe jungle vriendin", schrijft ze erbij.

Enne, ook Michella Kox is fan van Instagram Soldaat. "Even serieus Fabiola, dit vind ik echt heel leuk. Doet me aan liedjes van vroeger denken. Beetje jaren '80 vibes", aldus Michella.

Echte Meisjes

Naast het aankondigen van haar nieuwe nummer, blikte de blondine gisteren ook nog terug op haar deelname aan Echte Meisjes. "Echte Meisje in de Jungle oftewel echte meisje in de hel 😂 Ik heb angsten overwonnen, wel nog steeds (hoogtevrees) 🤣 10 rimpels extra der bij gekregen van de stres, Maar ach mensen, wat was dit een mooi avontuur, wat ik toch voor geen goud had willen missen", schrijft ze. "Ik heb zulke mooie mensen ontmoet, die echt in me hart plekje hebben gekregen! ❤️ Geleerd, gelachen, gehuild in de jungle. Maarja aan alle moois komt een eind GOODBYE 👋🏼LAOS TOT NOOIT NOOIT MEER 🇱🇦👋🏼", aldus Fabiola.

Beeld: Brunopress, Instagram @fabiolavolkers

Showbizz
  • 06-01-2023, Hotel Jakarta, Amsterdam, the Netherlands. Echte Meisjes in de Jungle 2023. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers