Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser en vriend Robin onthullen geslacht van hun eerste kindje

It's a...

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Het ouderschap komt steeds dichterbij voor Gaby Blaaser en haar vriend Robin. Op Instagram deelt de mommy to be regelmatig updates over haar zwangerschap, en vandaag deed ze daar een schepje bovenop met een genderrevealvideo.

It's a...

Een genderrevealparty mag niet ontbreken als je een baby verwacht, zo moeten Gaby en haar vriend Robin gedacht hebben. De twee organiseerden een uiterst stylish feest om achter het geslacht van hun kindje te komen en om dit te delen met vrienden en familie. Of het een kleine Gaby of een kleine Robin wordt? De roze snippers die door de lucht dwarrelden tijdens het moment suprême duiden erop dat de twee een mini Gaby kunnen verwachten. Hoe leuk!

Veranderend lichaam

Je kunt niet ontkennen dat Gaby straalt in de genderrevealvideo, maar eerder deelde ze op haar social media dat haar zwangerschap haar soms ook onzeker maakt. “Goedemorgen lief lijf! Soms ben ik onzeker, soms juist heel zeker. Ik zorg altijd goed voor mezelf, gezond eten, sporten en vooral nu ben ik me nog bewuster van hoe ik dat doe”, schreef de influencer enkele weken geleden op Instagram.

En hoewel het soms lastig is voor Gaby, ziet ze ook de mooie kanten van haar zwangerschap. “Aankomen is voor mij een ding… Ik vind het soms moeilijk, maar er groeit iets prachtigs in mij."

Bron: Instagram Gaby Blaaser | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • 06-01-2023, Hotel Jakarta, Amsterdam, the Netherlands. Echte Meisjes in de Jungle 2023. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers