Gaby Blaaser geeft zwangerschapsupdate na vertrek uit de jungle

Tijdens Echte Meisjes in de Jungle kwam Gaby erachter dat ze zwanger is.

Lees ook

In de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle werd duidelijk dat Gaby Blaaser het programma moest verlaten vanwege medische redenen. De actrice kwam er tijdens de opnames namelijk achter dat ze zwanger was. In gesprek met RTL vertelt Gaby hoe het nu met haar gaat.

Vertrek

In de aflevering vertelde Gaby in tranen dat ze zich niet lekker voelde en dat toch maar aan de arts heeft verteld. Die heeft toen bepaald dat het niet verstandig zou zijn als de voormalig Bachelorette nog zou blijven in de jungle. “Ik wil even wat tegen jullie zeggen”, begon Gaby tegen haar team. “Ik baal zo erg, maar door medische redenen moet ik helaas het programma verlaten”, vertelde ze emotioneel. “Er is iets aan de hand en dat heb ik overlegd met de arts. En de arts heeft besloten om mijn hier niet nog langer te laten.” Het bleek dus om een zwangerschap te gaan.

Hoe Gaby terugkijkt naar haar deelname? “Ik vond het heel leuk. Ik heb wel mijn ogen uitgekeken daar”, zegt Gaby, die daarmee niet alleen doelt op de natuur, maar ook op de meiden. Af en toe ging het namelijk behoorlijk hard tegen hard tussen de dames. “Ik schrok daar wel van.”

Zwangerschapstest

Voordat Gaby de jungle in ging wist ze nog niet dat ze zwanger was, daar kwam ze pas tijdens haar deelname achter. “Op een gegeven moment heb ik daar iemand in vertrouwen genomen en vertelt dat ik nog steeds niet ongesteld was. Ik ging me wel een beetje zorgen maken”, vertelt Gaby. Uiteindelijk heeft Gaby een zwangerschapstest gedaan en daaruit bleek inderdaad dat ze in verwachting was.

Gelukkig valt het nu mee met de zwangerschapskwaaltjes. “Ik voel me nu goed, maar in week 9 en 10 stond ik met mijn auto op de vluchtstrook even mijn trui vol te spugen”, zegt ze. Zij en haar lover Robin kunnen niet wachten op de kleine spruit. “Het is ons overkomen en het is iets heel moois. En dat gaan we natuurlijk gewoon samen doen.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook