Aha! Zo bereidde Gaby Blaaser zich voor op Echte Meisjes in de Jungle

'Ik heb voor 400 euro aan kleding en petten gekocht om mezelf te beschermen tegen alle wilde beesten'

Wie de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle al heeft gezien weet dat Gaby Blaaser de jungle helaas heeft moeten verlaten vanwege haar zwangerschap. Haar exit heeft in ieder geval niets met slechte voorbereiding te maken, want in gesprek met Grazia vertelt Gaby dat ze zich aardig goed heeft voorbereid op het hele avontuur.

Zwanger

In de aflevering vertelde Gaby in tranen dat ze zich niet lekker voelde en dat toch maar aan de arts heeft verteld. Die heeft toen bepaald dat het niet verstandig zou zijn als de voormalig Bachelorette nog zou blijven in de jungle. “Ik wil even wat tegen jullie zeggen”, begon Gaby tegen haar team. “Ik baal zo erg, maar door medische redenen moet ik helaas het programma verlaten”, vertelde ze emotioneel. “Er is iets aan de hand en dat heb ik overlegd met de arts. En de arts heeft besloten om mijn hier niet nog langer te laten.” Het bleek dus om een zwangerschap te gaan.

@grazia_nl

‘Ik heb voor 400 euro aan kleding en petten gekocht om me te beschermen tegen alle wilde beesten’, zegt Gaby Blaaser over haar voorbereiding op Echte Meisjes in de Jungle. Ka-ching! 💰🌴 #echtemeisjesindejungle #echtemeisjes #emidj #videoland #fyp #foryou #foryoupage #realitytv #foryoupage #gabyblaaser @gaby.blaaser

♬ origineel geluid – grazianl

 

Voorbereiding

Het jungle-avontuur eindigde voor Gaby dus eerder dan gepland. Zonde, want de actrice had zich flink voorbereid op Laos! “Ik ben even zo’n survivalwinkel in geweest en daar heb ik voor 400 euro aan kleding en petten gekocht om mezelf te beschermen tegen alle wilde beesten”, vertelt Gaby. “Dat is aardig goed gelukt, want ik heb geen wild beest gezien. Maar ik ben wel 400 euro lichter…”

Enne, eenmaal in de jungle aangekomen kwam Gaby er al snel achter dat ze de enige was met een survivalkit. “Toen ik in de jungle kwam was iedereen beeldig gekleed”, zegt ze. “Ik was eigenlijk degene die een beetje buiten de boot viel.” Gaby vergeleek zichzelf met Jane uit Tarzan. “Ik was meer een Jane uit de jungle (Tarzan, red), terwijl iedereen er prachtig uit zag.” Gelukkig was Jill haar Tarzan, zo grap ze in de video. “Goed, ik had er dus wel aan gedacht welke kleding ik mee moest nemen, maar verder had ik me niet heel erg voorbereid”, aldus Gaby. Aha!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws