Rihanna is klaar voor Super Bowl halftime show: ‘Ik ga de uitdaging aan’

Na zes jaar is RiRi terug!

Lees ook

Fans van de Super Bowl kunnen niet wachten: aanstaande zondag is het ein-de-lijk zover. Waar menig football-fan normaal uitkijkt naar de wedstrijd, kijken dit keer veel mensen uit naar de Apple Music Super Bowl half time show. Want na zes jaar is niemand minder dan Rihanna terug van weggeweest! Enne, dit podium is er natuurlijk niet zomaar één.

RiRi is back

Na jarenlange afwezigheid kunnen fans nu eindelijk hun idool Rihanna weer terugzien op het podium. We can’t wait! In gesprek met Nadeska vertelt de zangeres openhartig over haar terugkeer en dat de Apple Music Super Bowl half time show perfect is voor haar eerste optreden na zes jaar.

“De vraag of ik de half time show wilde geven kwam drie maanden na mijn bevalling. Ik dacht nog bij mijzelf: is dit wel het goede moment om zulke grote beslissingen te maken? Maar achteraf gezien was het perfect”, aldus de zangeres. “Dat ik nu moeder ben, heeft mij denk ik juist de kracht gegeven om deze uitdaging aan te gaan.”

Setlist

En om zo’n grote show in elkaar te zetten, is zeker niet makkelijk. Zo vertelde Rihanna ook over haar grootste uitdaging: de setlist. “Mijn geweldige team en ik hebben nagedacht hoe we zoveel mogelijk uit die dertien minuten kunnen halen. Ik wil vooral de nadruk leggen op de mooie dingen die we de afgelopen jaren hebben gemaakt.”

Representatie

Ook is de zangeres trots dat ze mag optreden op zo’n groot podium. “Ik voel me vereerd dat ik kan bijdragen aan een stukje representatie voor jonge meisjes en jongens van de Caribische eilanden”, aldus RiRi. “Ik leef nu in een hele andere wereld dan degene waarin ik ben opgegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik hier zou belanden. Ik heb Barbados op het podium van de Super Bowl gekregen en dat is ontzettend belangrijk voor mij.” You go girl!

Bron: FUN X | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook