Comeback voor RiRi: Rihanna treedt op tijdens Super Bowl 2023

Ook hopen we op een nieuw album van de zangeres...

Lees ook

Goed nieuws voor fans van Bad Gal RiRi: Rihanna kondigde gisteren op Instagram aan dat zij gaat optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl in Amerika. Het is nog even wachten op de show, want de finale waarin de beste American Footballteams strijden om de hoofdprijs is pas begin 2023.

Aankondiging

In een lekker cryptische Instagrampost, waarin de zangeres alleen een American Football vasthoudt, kondigt Rihanna haar optreden aan. Ondanks dat ze niks bij de post schreef, weten fans genoeg: hun favoriete artiest treedt op tijdens de halftime show op 12 februari 2023!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Mom

Enne, dit is het eerste wat we in lange tijd van de succesvolle zangeres en ondernemer horen. Deze Instagrampost is de eerste sinds mei van dit jaar. In die maand beviel ze van haar eerste kindje, dus we vinden het niet gek dat ze zich al die tijd waarschijnlijk heeft gefocust op haar rol als mom. De halftime show zal ook het eerste grote optreden voor Rihanna zijn in jaren. Extra bijzonder dus.

Geruchten

Eerder gingen er al geruchten dat de zangeres het optreden tijdens het grootste sportevenement in Amerika zou verzorgen. Die werden in de loop van de dag dus bevestigd. Ook werd Taylor Swift eerder genoemd als mogelijke kandidaat voor de halftime show, maar zij zou het aanbod hebben afgeslagen.

Comeback

Het is voor het eerst sinds 2017 – toen Lady Gaga optrad – dat een vrouwelijke artiest de pauzeshow verzorgt. Vorig jaar stonden Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent en Kendrick Lamar samen op het podium in de rust van de American Football-finale. Rihanna treedt verder in de voetsporen van een hele hoop van onze favoriete artiesten – onder andere Madonna, Beyoncé, Lady Gaga en Katy Perry gingen haar voor. Logisch dus dat ze haar comeback op deze manier maakt en we hopen dat RiRi hiermee de muzikale smaak te pakken krijgt. Nieuw album, anyone?

Bron: AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook