Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Een grote verrassing en ziekenhuisbezoek in De Bachelorette

En er moesten ook weer een aantal heren naar huis...

De derde aflevering van De Bachelorette staat sinds gisteren op Videoland, en er gebeurde weer ontzettend veel. Zo bleken er nóg drie mannen voor Sylvia Geersen naar Zuid-Afrika te zijn gereisd, moest er een deelnemer naar het ziekenhuis en moesten er ook weer een aantal heren naar huis.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelorette. 

Nieuwe mannen

De aflevering begon met een groepsdate. De heren gingen een potje lawn bowlen – Zuid-Afrikaans bowlen, wat eigenlijk nog het meest lijkt op jeu des boules. Presentatrice Monica Geuze deelt de mannen in in teams van vier personen. Maarre, aangezien er de vorige aflevering vier mannen naar huis moesten, komt dat qua aantal niet meer goed uit en blijft Marlon alleen over. En hoewel hij hoopt dat dit betekent dat hij een één-op-één date krijgt met het topmodel, blijkt niets minder waar te zijn. Er zijn namelijk nog drie mannen naar Zuid-Afrika afgereisd, die samen met hem een team vormen. Het zijn Samé, Shaka en Mitchell, die we gisteren al aan je voorstelden.

Naar het ziekenhuis

De heren zijn fanatiek tijdens het spelletje, want het winnende team gaat er met een groepsdate vandoor. Die eer gaat naar het team van Tom, al moet hij het begin van de wijnproeverij missen vanwege een ziekenhuisbezoekje. Tijdens het spel merkt Sylvia namelijk op dat zijn been opgezwollen en glimmend is. Het model vreest voor trombose. Daarom gaat hij langs het ziekenhuis voor een check. De andere heren, waaronder Rick en Giancarlo, grijpen in de tussentijd hun kans om met Sylvia te kletsen. Gelukkig is er goed nieuws voor Tom, het blijkt geen trombose te zijn, maar wel een bacterie. Een dag later gaat Sylvia met 'de langste mannen' van de groep suppen en 's avonds volgde er een cocktailparty.

Romantische potentie

Tijdens de gesprekjes die Sylvia met de mannen had tijdens de cocktailparty, is er veel duidelijk geworden voor het model. Zo vertelt ze aan Monica dat ze 'altijd snel doorheeft of er romantische potentie is' tussen haar en een man'. Ze hoeft dan ook niet lang te twijfelen over wie ze naar huis stuurt, want Syl heeft 'al een aardig aantal mannen bij wie ze de klik niet voelt'. De eerste roos ging naar Tjeerd, met wie ze het heel gezellig had tijdens het suppen. Helaas voor Robert, Malcolm en de net gearriveerde Mitchell eindigde het avontuur hier.

Bron: Love Reality, De Bachelorette | Beeld: JPF Photo