Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! In dit hotel verblijven de mannen van De Bachelorette

Voor 'n prikkie kun jij er ook overnachten!

Hoewel we hebben gezien dat Bachelorette Sylvia Geersen prima vertoefd in een riante villa in Zuid-Afrika, zijn we natuurlijk ook benieuwd waar de heren uit het programma overnachten. En wat blijkt? De zeventien heren verblijven in Portland Manor, een echte eyecatcher – net als onze Bachelorette.

Hotel

Maar liefst zeventien mannen zijn afgereisd naar Zuid-Afrika om het hart van Sylvia Geersen te veroveren. En hoewel we na de eerste rozenceremonie al afscheid moesten nemen van vier heren, zijn er in de meest recente aflevering weer drie nieuwe casanova's bij gekomen. Een hoop mannen dus, maar die moeten natuurlijk ook ergens slapen. En dat doen ze in dít prachtige hotel.

Portland Manor

De mannen verblijven in Portland Manor, een historisch landgoed in de heuvels van Knysna. Het hotel is van alle gemakken voorzien. Van een buitenzwembad tot een heerlijk restaurant en van een prachtige tuin tot een eigen pub, de mannen zitten daar prima op hun plek. En daarnaast is er ook nog eens genoeg te doen buiten het hotel, dus verveling zat er voor de heren zeker niet in!

Het hotel wordt omschreven als 'de perfecte bestemming voor koppels die een romantische getaway zoeken of families die quality time met elkaar willen doorbrengen'. Oeh! Wellicht nog een leuke plek om terug te komen voor Sylvia en haar nieuwe lover?

Boeken

Ben jij overtuigd en wil jij ook afreizen naar Zuid-Afrika met je lover? Dan is Portland Manor zeker een aanrader. En het mooie is dat het hotel ook nog eens zeer betaalbaar blijkt te zijn! Je boekt een standaardkamer namelijk al vanaf ongeveer 65 euro per persoon per nacht. Wil je erop uit met je gezin? Een familiekamer boek je al vanaf ongeveer 104 euro per nacht. Natuurlijk verschilt het wel per jaargetijden, dus hou daar rekening mee.

Bron: Love Reality, Girlscene | Beeld: JPF Photo