Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig nieuws voor Love Island's Esmee Cox

'Besef moment en wake-up call dat je niks in het leven voor lief moet nemen.'

Het is een heftige periode voor Love Islands Esmee Cox. Afgelopen weekend heeft de vader van de Love Island-ster namelijk een herseninfarct gehad.

Vader

Hoewel Esmee naar eigen zeggen vaak positieve en persoonlijke dingen deelt met haar volgers, horen daar helaas ook tegenslagen bij. "Afgelopen weekend heeft mijn papa een herseninfarct gehad. Hij ligt nu op de brain care afdeling", laat ze weten in haar Instagram-stories. Ook wil ze daarmee een belangrijke boodschap meegeven aan haar volgers. "Besef moment en wake-up call dat je niks in het leven voor lief moet nemen. Als ik afweziger ben, dan weten jullie waarom. ❤️"

Love Island-avontuur

Esmee was in 2021 te zien in Love Island waar ze uiteindelijk de liefde vond bij Job Stevens. En niet alleen bij de knappe hunk was ze geliefd, ook bij de kijkers thuis was het koppel populair. En door deze populariteit wisten ze samen Love Island 2021 te winnen.

En hoewel iedereen hoge verwachtingen had van de relatie tussen de twee, besloten ze uiteindelijk om er toch een punt achter te zetten. "Aan het begin zaten we echt op een roze wolk, alles was superleuk. Alleen, daar zit je echt in een bubbel. Thuis moet je iemand écht opnieuw leren kennen", legde ze een tijdje geleden uit in een video van Youtuber Nick Eshuis. "Aan het begin matchte dat echt heel erg goed, alleen is er op een gegeven moment een switch gekomen bij hem, waardoor hij mij meer als een vriend begon te zien."

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Love Island