Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lio en Marvin over toekomstplannen: 'We gaan samenwonen'

'We zijn nu aan het rondkijken voor een plekje voor ons twee'

Het laatste seizoen van Love Island Nederland is alweer een tijdje geleden. En met Valentijnsdag in het vooruitzicht vonden wij het hoog tijd om even polshoogte te nemen bij de voormalig kandidaten. Want hoe gaat het nu tussen Lio en Marvin? Grazia ging in gesprek met de lovebirds.

Samenwonen

Helaas haalden Lio en Marvin de big final in het afgelopen seizoen van Love Island net niet. Dat heeft echter geen roet in het eten gegooid voor de twee, want kort na hun deelname vertelden ze aan ons dat ze officieel een relatie hebben. We zijn inmiddels al heel wat maandjes verder en daarom vroegen we ons af hoe het nu tussen de twee gaat. "Het gaat heel goed. We gaan binnenkort ook samenwonen", vertelt Lio wanneer we met haar bellen.

De twee wonen nu nog een stukje uit elkaar en zijn daarom op zoek naar een huisje samen. "We zijn nu aan het rondkijken voor een plekje voor ons twee", bevestigt Marvin. "Lio is nu sowieso al veel bij mij, dus ik denk dat het een logische stap is om nu samen te gaan wonen", zegt hij.

Kinderen

Samenwonen ligt dus in het verschiet, maar hoe zit het met andere toekomstplannen? "Daar denken we zeker over na", zegt Marvin. De twee hebben al het een en ander besproken, bijvoorbeeld of ze kids willen. "Ik word bijna 30 en ik heb vroeger altijd gezegd dat ik kinderen wilde voor mijn 30e", vervolgt Marvin. "Niet dat dat een must is, maar alleen als het met de juiste persoon is. Als dat nog zou kunnen met Lio dan is dat uiteraard wel tof, maar we willen er geen druk achter zetten. We laten het op ons afkomen en we zien wel", stelt hij. Daar is ook Lio het mee eens. "We willen nog even wachten, maar willen sowieso wel kindjes", zegt Lio. Aahw!

Daten

En staat er nog een romantische date tijdens Valentijnsdag op de planning? Marvin is van mening dat het geen Valentijnsdag hoeft te zijn om een romantische date te hebben. "Bij elkaar zijn is het belangrijkste. Of we nou fancy uiteten gaan of gewoon gaan wandelen: we amuseren ons altijd wel", zegt Marvin. "We zijn al blij als we bij elkaar zijn en kunnen babbelen", vervolgt hij. "Alles wat we doen samen is leuk, en ik denk dat dat ook belangrijk is. Als je het alleen maar leuk zou hebben als je op vakantie gaat of iets anders speciaals doet, dan is er iets mis denk ik. We zullen met Valentijnsdag wel iets leuks doen, maar het is niet zo dat we iets leuks moeten doen om het ook echt gezellig te hebben", aldus de realityster. Wij wensen de twee hoe dan ook een happy Valentine!

Beeld: Instagram, Love Island