Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! EMIDJ-Jill Goede showt sport transformatie

'Ik ben er nog lang niet, maar stapje voor stapje'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Jill Goede is een van de knappe meiden die in het huidige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is. De realityster heeft het roer omgegooid en deelt op Instagram dat ze afgelopen maanden de bank heeft ingeruild voor de sportschool!

Sporten

"Zoals velen misschien wel weten vond ik sporten echt helemaal niks...en zat ik liever op de bank met een zak chips... Maar toch heb ik paar maanden geleden het roer om gegooid", schrijft Jill op Instagram. "Afgelopen maanden ben ik flink wezen sporten om mijn conditie helemaal op peil te krijgen." En dat is te zien, Jill is glowing with confidence!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

"Ik ben er nog lang niet, maar stapje voor stapje!", schrijft de realityster. "Ik vind het heerlijk, en de mensen om mijn heen denk ik ook. Ze hebben na het sporten altijd een paar uur rust van mij……want ben dan helemaal gesloopt 😂", grapt ze.

Onzekerheid

Toch zit Jill niet altijd vol zelfvertrouwen. Zo deelt ze op Instagram een eerlijk bericht over haar onzekerheden tijden Echte Meisjes in de Jungle. Toen ze gevraagd werd voor het programma zei Jill volmondig ‘ja’, want ‘wie krijgt nu zo’n vette kans’. Toch werd ze in de aanloop naar de start van het nieuwe seizoen naar eigen zeggen ‘banger en banger’. “Ik kreeg ook steeds meer namen te horen en dacht: Oh nee, met al die mooie meiden val ik echt in het niks”, schreef ze op Instagram.

Tijdens de opnames van EMIDJ heeft de blondine zich best wel onzeker gevoeld. “Zij stappen gelijk mooi hun bed uit. Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker”, deelde ze eerlijk op Instagram. Toch voelde de Big Brother-ster zich tijdens de opnames steeds beter. “Ik voelde me steeds meer thuis in de groep en besefte dat ik er ook wel mag zijn om wie IK ben.” You go, girl!

Reacties

Jill wordt dan ook overspoelt met lieve reacties onder haar sporty Instagram post. "Nou nog ff en je bent Annebel nog maar een jaartje of 10 😂🤪.. Ik doe het je niet na ❤️" reageert Michella Kox, en "Lekker bezig chick!", klinkt het volop. Ook lover Leroy reageert op de foto: "Mijn Powerwoman 🔥❤️". Awh!

Bron: Instagram @jillgoede | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jill Goede