Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lief! Nicolette van Dam zet jarige dochter in het zonnetje

De tiener heeft een geweldige traktatie gemaakt!

premiere Fijn Weekend

Het is vandaag feest bij Nicolette van Dam en Bas Smit thuis! Hun dochter Lola-Lily is namelijk 11 jaar geworden. De trotse mom zet haar dochter in het zonnetje op Instagram én showt vol trots een ontzettend originele traktatie die de tiener heeft bedacht.

Uniek in alles

"Hoera onze liefste Lola is 11 jaar!" schrijft Nicolette op Instagram bij een feestelijke foto samen met haar dochter. "Zo uniek in alles wat ze doet. Zo oprecht ♥️ En wat gaat 't hard", aldus de mom. "Trots dat we samen alles kunnen delen ♥️" Van harte gefeliciteerd, Lola!

Traktatie

Nicolette en Bas hebben een drukke periode achter de rug, want gisteren zijn ze naar een tijdelijke woning verhuisd. Dat veranderde echter niks aan de feestvreugde in huis, want de familie was al vroeg uit de veren. "Midden in verhuizing maar vanochtend 5u stond ze alweer enthousiast aan ons bed, om haar geweldige traktatie te maken 🍔🍟", deelt Nicolette. De tiener heeft een geweldige traktatie bedacht. Namelijk een Big Mac en frietjes van McDonalds, maar dan gemaakt van cake, fruit en zure matten. Hoe leuk!

Felicitaties

De jarige job wordt volop gefeliciteerd onder de post van haar moeder. "Hieperdepiep hoera!! 🥳🥰❤️", schrijft zangeres Emma Heesters. "Gefeliciteerd!! Hoe leuk die traktatie!! Die ga ik sowieso een keer maken 😍", aldus presentatrice Dyantha Brooks. Verder zijn er felicitaties van volgers en bekende vrienden als Patrick Martens, Mikky Kiemeney, Prince Charmings Ferdi en Bridget Maasland.

Bron: Instagram @nicolettevandam1 | Beeld: Brunopress