Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Molly-Mae Hague bevallen van eerste kindje

Molly-Mae en Tommy hebben een meisje gekregen!

Pride of Britain Awards 2022 - London

Beschuit met muisjes! Molly-Mae Hague en boyfriend Tommy Fury zijn namelijk trotse ouders geworden van een meisje. De influencer maakte het heugelijke nieuws vanavond op Instagram bekend.

Zwangerschap

Vorig jaar september maakten Love Island-ster Molly-Mae Hague en boyfriend Tommy Fury bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Sindsdien kunnen we via Instagram meegenieten van haar zwangerschap, want de beauty betrok haar volgers bij alles wat met haar zwangerschap te maken heeft. Van haar prachtige babybump tot de luxe babyproducten die ze voor de kleine spruit koopt. Enne, nu heeft Molly dus ook bekendgemaakt dat ze is bevallen!

Op Instagram plaatst Molly vanavond een lieve foto van haar gezinnetje. De kleine spruit is een week geleden op 23 januari 2023 geboren, zo valt op te maken uit de caption bij de post.

Trotse mama

In haar Instagram Stories schrijft Molly hoe dankbaar ze is met de geboorte van haar dochter. "Een week oud vandaag. Ik kan niet geloven dat we je voor altijd mogen houden", valt er te lezen. "Moeder worden is het beste wat me is overkomen", vervolgt de kersverse mama. Aahw!

Wat de naam is van het meisje, wil Molly nog niet verklappen. Alhoewel er vorige week wel werd gespeculeerd over de naam toen er een naambordje werd gespot in het mogelijk interieurontwerp van de babykamer van Molly's kindje. We wachten in spanning af!

Bro & Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • Molly-Mae Hague arriving at the Pride of Britain Awards 2022, Grosvenor House Hotel, London. Credit: Doug Peters/EMPICS