Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser eerlijk over groeiende babybuik: 'Vind het soms moeilijk’

'Aankomen is voor mij een ding'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Gaby Blaaser is momenteel in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram houdt de mommy to be haar volgers op de hoogte van haar zwangerschap en deelt ze regelmatig kiekjes van haar groeiende babybuik. Ook nu deelt ze een prachtig kiekje, maar geeft ze ook toe het soms lastig te vinden en onzeker te zijn.

Zwanger

In december maakten Gaby en lover Robin bekend dat ze zwanger is. "The best accident that ever happened to us", luidde de caption bij de video waarin ze haar zwangerschap aankondigde. Ook deelde ze openhartig dat het eigenlijk niet gepland was. “Mijn vriend reageerde net zo geschokt als ik toen we erachter kwamen, maar ook meteen eigenlijk heel blij”, zei Gaby destijds tegen RTL Boulevard. “En ja we dachten: ‘we gaan dit gewoon doen en waarom niet?’ Wat kan ons het schelen. We zijn blij en hebben het heel leuk met elkaar. Het is wat het is, dus we gaan het gewoon doen.”

Onzeker

Inmiddels is het steeds beter te zien dat Gaby in verwachting is van een kleine spruit. Die groeiende babybuik is natuurlijk prachtig, maar het brengt ook de nodige onzekerheden met zich mee, zo vertelt ze eerlijk op Instagram. "Goedemorgen lief lijf! Soms ben ik onzeker, soms juist heel zeker. Ik zorg altijd goed voor mezelf, gezond eten, sporten en vooral nu ben ik me nog bewuster van hoe ik dat doe", schrijft ze bij een sexy kiekje waarop haar groeiende baby bump goed te zien is.

Iets prachtigs

En hoewel het soms lastig is voor Gaby, ziet ze ook de mooie kanten van haar zwangerschap. "Aankomen is voor mij een ding... Ik vind het soms moeilijk, maar er groeit iets prachtigs in mij", zegt ze. "En vorige week heb ik je voor het eerst gevoeld. Je lijf is lief." Hear hear!  

Bron: Instagram @gaby.blaaser | Beeld: Brunopress