Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Cyrano: 'Ik heb een hele fijne nacht gehad'

'Ik was daar en toen dacht ik: ik heb hem'

Na wekenlang genieten van een flinke portie romantiek, drama en nieuwe vriendschappen in het prachtige Griekenland, was het eindelijk tijd voor de grote finale van Prince Charming. Diego moest zijn keuze maken en helaas voor Cyrano viel hij op het allerlaatste moment nog af. Bij de aftertalk van Rumag blikt hij terug op het avontuur.

Terugblik

Ondanks dat Cyrano toch wel teleurgesteld en gekwetst was dat hij vlak voor het einde nog afviel, kijkt positief terug op zijn deelname. "Het was een supermooi avontuur. Ik ging er eigenlijk blind in zonder verwachtingen", vertelt hij aan René Watzema. "Het was een once in a lifetime experience." Ook doet hij een boekje open over zijn vriendschap met mede-finalist Joey. "Vanaf het moment dat we de villa inkwamen dacht ik: dat is mijn mattie." De twee sliepen bij elkaar op de kamer en waren vanaf dag een best friends.

Twijfels

Toch hadden veel mannen ook twijfels bij Cyrano. Zo noemde Jeremy hem Zurano "omdat hij af en toe een beetje zeur kan zijn" en vond Davin dat Cyrano soms wat arrogant overkwam. Cyrano zelf denkt dat dit komt omdat hij heel direct is. "Ik ben niet op m'n mondje gevallen en niet bang om te zeggen wat ik denk of wat ik vind en dat kan voor andere mensen heel hard aankomen", legt hij uit. Maar "Ik ben nooit onaardig geweest", voegt hij daaraan toe.

Dreamdate

Ook blikken ze tijdens de aflevering terug op de steamy dreamdate met prins Diego. "Het was een superleuke dag. Echt geweldig", blikt Cyrano teerug. En ook de nacht met prins Diego beviel Cyrano wel. "Ik heb een hele fijne nacht gehad. Als de camera's weg zijn kun je over andere zaken praten dan op camera die je niet wilt laten zien en andere dingen doen" Maar op de vraag of er ook echt seks geweest is, ontkent Cyrano. In het voorstukje van de reünie zien we prins Diego wél opbiechten dat hij met iemand intiem geweest is. "Lieg jij of liegt hij?", vraagt presentator René Watzema. "Dat gaan we zien in de aflevering" Spannend!

De vonken spatten eraf bij de dreamdate in het luxe resort, waardoor het gevoel goed zat bij Cyrano. "Ik was daar en toen dacht ik: ik heb hem. Ik had zo'n leuke date gehad, zo'n leuke nacht gehad. Het was perfect naar mijn idee." Maar helaas voor Cyrano koos Diego toch voor zijn beste vriend Joey.

Wat er allemaal echt gebeurd is tussen de lakens en of Joey en Diego nog samen zijn, dat zien we aankomende donderdag bij de reünie. Can't wait!

Bron: Rumag | Beeld: Jasper Suyk