Deze TikTok-hack zorgt voor een strakkere kaaklijn

Time to look snatched!

Voor allerhande verschillende beauty-, make-up- en skincarehacks is TikTok the place to be. Als we een probleem hebben, rennen we naar TikTok voor een oplossing. Dus mensen die een strakke kaaklijn willen, opgelet! De ‘mewing’-techniek gaat namelijk viral en zou er voor moeten zorgen dat je er meteen snatched uitziet!

Kaaklijn

Een kaaklijn à la Bella Hadid. Dat willen we allemaal wel. Maar helaas zijn we niet allemaal blessed met haar fantastische bone structure (en geld), dus moeten we het hebben van de TikTok-hacks. Fake it till you make it.

Mewing

Het trucje, dat op TikTok bekend staat als ‘mewing’, is eigenlijk heel simpel en geeft je voor een korte tijd een gedefinieerde kaaklijn. Niet gek dus dat deze truc ook onder modellen erg populair is. Maarre, hoe werkt ‘mewing’ eigenlijk? En nee, je hebt geen dure tools nodig. Mewing heeft namelijk alles te maken met de positie van je tong.

@lisa.beautify

Follow for more #faceexercise tips 💛🧡💚❤️ #mewing cr: @imjustinschmidt33

♬ BILLIE EILISH. – Armani White

Door je tong tegen de bovenkant van je gehemelte te drukken en je lippen op elkaar te houden, wek je de illusie van een gedefinieerde kaaklijn. Ook verdwijnt je onderkin – tijdelijk – als sneeuw voor de zon. Het enige nadeel? Zodra je je tong beweegt verdwijnt je strakkere kaaklijn ook meteen weer.

Bron: TikTok @lisa.beauty, Fem Fem | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws