EMIDJ-Janice over Channah: ‘Ik dacht, wat een naar mens’

'Je hebt geen een keer gelachen, dus ik vond jou niet leuk meer. En dat is zonde, want dat ben je wel'

In de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle zagen we hoe Channah Koerten door haar team naar huis werd gestuurd. In het programma Kijken met Channah op haar YouTube-kanaal blikt ze samen met Janice en Annebel terug op de aflevering.

Naar mens

Janice onthult dat de meiden Channah helemaal niet zo leuk vonden als ze hadden verwacht. “Jij miste je kinderen en eh, niet om het een of ander, maar jij was echt elke dag chagrijnig als de pest”, zegt ze. “Ik dacht, wat een naar mens ben jij zeg. Je hebt geen één keer gelachen, dus ik vond jou niet leuk meer. En dat is zonde, want dat ben je wel”, aldus Janice.

Channah begrijpt Janices punt, maar ze is het er niet helemaal mee eens. “Ik vind dat jullie alles te persoonlijk nemen want het was nooit aan jullie gericht”, vertelt ze. Channah mist haar kinderen heel erg. “Ik was elke avond in de tent aan het huilen, ik vond het kut, ik vond mijn eigen team niet leuk.”

Vertrek

Aan het einde van de aflevering moesten de Si Fah Sweethearts daarom ook een teamgenoot nomineren om de jungle te verlaten. Bijna iedereen stemde op Channah, waardoor zij haar koffers moest pakken. Voor de realityster kwam de exit echter niet als een verassing. Sterker nog, ze heeft er zelf om gevraagd. 

“Dat is iets wat ik vanaf dag één echt heb aangegeven”, vertelt ze. “Als er een stemmingsronde komt, want ik wist niet of dat zou komen, dan hoopte ik dat ze mij eruit zouden stemmen.” Waarom ze zo graag naar huis wilde? “Ik vond het echt stom. Het is ook niet dat ik een halve dag heb gedacht van: nou, ik vind het wel prima of wel leuk. Gewoon niet. Dat gevoel heb ik gewoon niet gehad”, benadrukt ze. “Dit is voor mij het stomste waar ik ooit aan mee heb gedaan.” vertelde Channah onlangs aan Grazia.

Maar daar is de realityster toch van terug gekomen. Als Janice zegt dat ze zo weer mee zou doen zegt Channah namelijk: “Ik nu ook wel achteraf.” Aha!

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Bron: YouTube, Channah Koerten | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws