Janice Blok maakt relatiestatus op hilarische manier bekend

Heeft Janice een nieuwe lover?

Janice Blok is op dit moment te zien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. En hoewel er in de jungle weinig tijd is voor grapjes, weet Janice veel kijkers met haar grappige uitspraken toch nog een lach op hun gezicht te geven. Daar zorgt ze ook nu weer voor door in een TikTok-video te vertellen of ze nog single is of niet.

Ex-vriendin van

Ze timmerde al jarenlang aan de weg als zangeres en influencer, maar toen ze een relatie kreeg met Donny Roelvink was Janice Blok ineens ‘de vriendin van’. In oktober 2021 zetten de twee een punt achter hun relatie. Janice heeft sindsdien echter niet stilgezeten en is gewoon doorgegaan op TikTok met het maken van grappige video’s. Zo vertelde ze gisteren bijvoorbeeld op een grappige manier hoe het ervoor staat in de liefde.

Relatiestatus

Eerder deze week werd al duidelijk dat EMIDJ-collega Lena tijdens Echte Meisjes iemand heeft leren kennen en daarmee nu samen is. Zo viel Lena – letterlijk – als een blok voor geluidsman Leandro. Maarre, is Janice ook iemand tegengekomen in de jungle of waren dat slechts geruchten? “Ik kreeg hier heel veel vragen over en ik heb gewoon gewacht omdat ik het niet de juiste tijd vond om het met jullie te delen”, begint Janice in een TikTok-video.

@janiceblok Ben ik single .. ?? 👀 #mylovelife #boyfriend #single #fy #voorj #fypage ♬ original sound – Janice Blok

“Eindelijk wil ik het aan jullie vertellen. Ben ik single?”, vertelt ze verder. Ze houdt ons in de video even in spanning door te doen alsof er echt iemand bij haar in de kamer is, maar aan het einde van de video zegt ze volmondig dat ze toch echt nog single is! Aha, duidelijk.

Bron: Girlscene | Beeld: TikTok, Brunopress

Laatste nieuws