Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Eloise van Oranje doet mee aan dit programma

Exciting!

Premiere De Grote Sinterklaasfilm - Gespuis in de speelgoedkluis

Eloise van Oranje timmert keihard aan de weg als influencer, maar dat is absoluut niet het enige wat de beauty doet. Naast haar opleiding aan de hotelschool verschijnt ze namelijk binnenkort in een bijzonder tv-programma. Want als echte gravinfluencer weet Eloise natuurlijk wel raad met de camera. Maar of ze ook het 'perfecte plaatje' kan maken, daar gaan we binnenkort achter komen! Exciting!

Nieuw seizoen

Yes! Er komt een nieuw seizoen aan van Het Perfecte Plaatje en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Gisteren zijn er maar liefst acht kandidaten vertrokken naar Zuid-Afrika om met elkaar de strijd aan te gaan voor het Perfecte Plaatje. En niemand minder dan Eloise van Oranje zal binnenkort haar camera- en fotografieskills showen op televisie!

Instagram

Dat de gravinfluencer wel raad weet met een camera weten we natuurlijk al lang. Met meer dan 323 000 volgers op Instagram deelt ze geregeld prachtige kiekjes van haar royal-life. Van selfies tot prachtige vakantiekiekjes, wij zijn benieuwd wat ze allemaal nog meer in huis heeft!

Perfecte Plaatje

Het gaat om het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis. Naast Eloise zijn ook AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed, presentator Rick Brandsteder, zanger Rob Dekay, YouTuber Wildebras, presentatrices Leonie ter Braak en Tatum Dagelet én zangeres Numidia el Morabet van de partij! De afleveringen zullen in het voorjaar van 2023 te zien zijn op RTL 4 en Videoland.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @eloisevanoranje | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 02-10-2022, Koninklijk Theater Tuschinski Premiere De Grote Sinterklaasfilm - Gespuis in de speelgoedkluis in Koninklijk Theater Tuschinski, Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Eloise van Oranje