Eloise van Oranje eerlijk over bekendheid: ‘Er wordt op de kleinste dingen gelet’

Het leven van Eloise ligt continu onder een vergrootglas.

Fanatiek TikTokker, influencer op Instagram en studente aan de hotelschool: je zou zeggen dat Eloise van Oranje een normaal leventje leidt. Toch ligt het leven van de gravin, vanwege haar achternaam, onder een vergrootglas. Wat vindt Eloise hier eigenlijk van?

Continu herkend

In gesprek met Duncan Tromp in de podcast Dunc & Co vertelt Eloise eerlijk over de voor- en nadelen van haar bekende status. Zo stelt ze dat ze tijdens haar opleiding aan de hotelschool regelmatig een awkward moment ervaart, aangezien mensen haar herkennen. 

Zo liep ze stage in een hotel waar veel internationale mensen kwamen, die haar niet herkenden. “Ik had geluk met mijn stage in een boutique hotel waar veel internationale mensen kwamen. Maar als er dan Nederlandse mensen waren dan gingen ze aan mijn collega’s vragen: ‘Is ze dat…?’”, vertelt Eloise eerlijk.

Alles onder een vergrootglas

Of ze nu gezakt is voor haar rijbewijs, een trui van haar vader draagt of een nieuwe lippenstift showt: alles wordt opgepikt door de media. En dat is iets waar Eloise naar eigen zeggen nog steeds niet aan kan wennen. “Er wordt gelet op de kleinste dingen en alles wordt veel groter gemaakt dan het is”, legt ze uit. “Of het wordt verdraaid.”

Of de beauty dan ook ambities heeft om van haar posts op Instagram haar werk te maken, weet ze niet. “Foto’s maken van mezelf kan ik gewoon niet. Ik ben veel te ongemakkelijk. Wat ik later wil doen weet ik echt nog niet. Het is heel leuk, maar ik zie het nu nog niet als werk.” 

Bron: Spotify (Dunc & Co) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws