Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó ziet de knappe dochter van Michella Kox eruit

Wauw!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Michella Kox kennen we natuurlijk allemaal van Echte Meisjes in de Jungle. Tijdens haar eerste deelname riep Michella nog dat ze nooit meer mee zou doen, maar here she is. De diva doet voor de tweede keer mee en haar dochter Marja Kox, heeft haar moeder ervan weten te overtuigen dat ze niet moet opgeven. Maarre, wie is de dochter van Michella eigenlijk?

Echte Meisjes in de Jungle

Michella heeft zich door de jaren heen ontpopt als spraakmakend tv-icoon. Hoewel ze even een tijdje van de buis was, is de realityster nu weer helemaal terug van weggeweest mede dankzij haar 24-jarige dochter Marja Kox. Michella mist haar dochter heel erg tijdens de opnames van EMIDJ maar ze laat zich niet kennen! "Ik had mijn dochter beloofd dat ik niet zelf zou opstappen. Dus dat was geen optie, want ik wilde dat ze trots was", schreef ze in haar Insta-story. We hebben dus veel tv-plezier te danken aan Marja maar wie is ze eigenlijk?

https://www.tiktok.com/@marjamariaa/video/7129956145883581702

Social media

De knappe dochter van Michella is 24 jaar oud en afgelopen jaar afgestudeerd aan de creatieve business school. Ook op Instagram is de styliste in spe aan het timmeren aan haar carrière in de fashion. Zo heeft ze naast haar privé-account ook een account waar ze outfit inspiraties deelt.

De appel valt zeker niet ver van de boom want net als moeder Mies, is Marja erg actief op social media. Vooral op TikTok deelt ze geregeld een filmpje met haar 6000 volgers. De content die ze plaatst zijn voornamelijk vlogs, shoppinghauls en af en toe komt haar knappe lover voorbij. Cute!

Bron: TikTok @marjakox, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Michella Kox