Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Lena heeft spijt van haar Brazilian Butt Lift

'Als ik het terug kon draaien had ik het ook nooit gedaan'

Lena Semenova is een van de twaalf dames die in het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is. Kijkers van Ex on the Beach is het vast niet ontgaan dat Lena haar lichaam veranderd is de afgelopen jaren. In gesprek met Jinek vertelt Lena openhartig over haar Brazilian Butt Lift en waarom ze er spijt van heeft.

BBL

Lena vertelt aan tafel bij Jinek dat vooral Instagram haar keuze om een Brazilian Butt Lift te nemen, sterk heeft beïnvloed. De perfecte lichamen die voorbij kwamen op het platform triggerde toch een onzekerheid. "Ik was niet heel erg tevreden met mijn eigen lichaam, want ik sportte ook best wel veel. Toen heb ik de kans gekregen om een Brazilian Butt lift te doen", legt Lena uit.

Lena moest er wel lang over nadenken. "Ik heb me wel goed ingelezen en alle risico's opgezocht en wat er allemaal mis kon gaan", vertelt ze. "Het was voornamelijk dat ik mijn heupen op wilde vullen." Dat de operatie ook je complete lichaamsbouw kon veranderen, daar had Lena "geen rekening mee gehouden."

Tweede operatie:

Na de eerste operatie volgde al snel een tweede en daar heeft de realityster best wel spijt van."De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die nogal mijn lichaam heeft verminkt", vertelt ze. Op de vraag of ze nu ongelukkig is met haar billen antwoordt ze "niet per se doodongelukkig maar, ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt ooit aan ben begonnen."

"Als ik het terug kon draaien had ik het ook nooit gedaan", vertelt Lena. De operatie heeft haar lichaam namelijk zo dusdanig veranderd, dat ze minder goed kan bewegen. "Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was, het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook echt heel erg veranderd."

Van tevoren had de realityster geen verhalen gehoord van meiden waarbij het mis ging. "Ik had niet verhalen gehoord van meiden die een behandeling hebben gedaan, die uiteindelijk breder zijn geworden of groter qua bouw. Ik was vrij petite een paar jaar geleden, dus ik had ook nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou zijn zoals ik nu ben." Super dapper dat ze haar verhaal zo openhartig deelt!

Bron: Jinek | Beeld: BrunoPress