Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen zet man in het zonnetje na transformatie

'Eindelijk het lichaam van een echte man'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Louisa Janssen heeft heugelijk nieuws op haar Instagram-account gedeeld. Zo laat de 37-jarige realityster weten dat haar grote liefde Rowan een geweldige transformatie heeft ondergaan.

Trots

De Echte Meisjes in de Jungle-ster is ontzettend blij met het 'nieuwe' lichaam van haar man. Na een aantal bezoekjes aan Turkije ziet Rowan er namelijk eindelijk uit als hoe hijzelf en Louisa hem graag zien. En trots als dat ze is, deelt Louisa de fantastische transformatie van Rowan op haar Instagram. "Eindelijk het lichaam van een echte man", zet ze onder het bericht.

Louisa & Rowan

Louisa en Rowan staan bekend als Nederlands bekendste transgenderkoppel. Zo hebben ze al heel wat leuke programma's mogen maken, zoals: Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde, Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen en Louisa & Rowan: op z'n Gooisch. Ook kwamen de twee veel in het nieuws toen het stel in verwachting was van hun zoontje Mikai middels IVF. Hierin was het aan Rowan om hun kindje te dragen.

Reacties

Ook in de reacties regent het complimenten. "Wat heb je toch een knappe man", schrijft een volger. "Supermooi en wees vooral trots op jezelf!", reageert iemand anders. Anderen reageren met: "Wow supermooi geworden, hier mag je oprecht trots op zijn", "Geweldig, erg mooi geworden!!" en "Je goed voelen is het allerbelangrijkste."

Bron: Instagram, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • 06-01-2023, Hotel Jakarta, Amsterdam, the Netherlands. Echte Meisjes in de Jungle 2023. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers