Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Kylie Jenner verschijnt met leeuwenhoofd bij Paris Fashion Week

Ze shockeerde haar fans met een wel heel bijzondere outfit.

De Couture Fashion Week in Parijs is in volle gang en voor de gelegenheid reizen de grootste influencers en modellen af naar Parijs. Niemand minder dan Kylie Jenner zat front row tijdens de show van modehuis Schiaparelli en trok daar, nog voor de show begon, alle aandacht. De realityster verscheen namelijk met een super realistische leeuwenhoofd op haar jurk.

Schiaparelli

Het Franse modehuis Schiaparelli staat bekend om haar uitbundige en soms shocking creaties en combineert kunst met fashion. Dit jaar had de show, waarin de de lente- en zomercollectie van 2023 gepresenteerd werd, een dierlijk thema. Naomi Campbell verscheen op de runway met een gigantisch zwarte wolf aan haar outfit en ook Kylie shockeerde vriend en vijand met een levensecht 3D-leeuwenhoofd op haar schouder. No worries! De leeuw is gelukkig hartstikke nep!

Beeld: BrunoPress

De Jenner-telg verscheen in een custom-made Schiaparelli outfit. Ze droeg een zwarte fluwelen strapless-jurk versierd met de levensgrote kop van een leeuw.

Beeld: BrunoPress

Reactie fans

Deze spraakmakende outfit zorgde dan ook voor veel ophef. Fans vinden namelijk dat ze plank volledig misslaat. Op Instagram deelde Kylie een post van haar outfit en haar volgers reageerden geshockeerd. Sommigen noemden de look "horrifying" en “ridiculous” andere zien het als haar “worst fashion mistakes of all time.” Ze vinden dat dieren niet moeten worden gezien als een accessoires. Maar ook waren er positieve reacties en vinden fans dat ze er "fierce" uitziet.

Bron: Vogue, Page 6 | Beeld: BrunoPress