Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze kandidaat verlaat Echte Meisjes in de Jungle om medische redenen

'Ik baal zo erg, maar door medische redenen moet ik helaas het programma verlaten'

Vandaag kunnen we alweer kijken naar de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. We hebben eerder al afscheid moeten nemen van twee kandidaten en ook vandaag werd de groep dames weer wat ingeperkt. Een van de meiden moest op advies van de arts namelijk de jungle verlaten.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de vierde aflevering

Medische redenen

De nieuwste aflevering van EMIDJ zat weer boordevol drama. Dit keer kregen ook de dames in het rode team het met elkaar aan de stok en dat leverde onderling de nodige spanningen op. En terwijl net alles weer koek en ei leek tussen de meiden, kwam Gaby Blaaser met verdrietig nieuws.

In de aflevering vertelt Gaby in tranen dat ze zich niet lekker voelde en dat toch maar aan de arts heeft verteld. Die heeft toen bepaald dat het niet verstandig zou zijn als de voormalig Bachelorette nog zou blijven in de jungle. "Ik wil even wat tegen jullie zeggen", begint Gaby tegen haar team. "Ik baal zo erg, maar door medische redenen moet ik helaas het programma verlaten", vertelt ze emotioneel. "Er is iets aan de hand en dat heb ik overlegd met de arts. En de arts heeft besloten om mijn hier niet nog langer te laten." Wat de medische redenen precies zijn, vertelt Gaby niet in de aflevering.

Afscheid

We zien hoe Gaby in tranen afscheid neemt van haar teamgenoten. Gelukkig zijn die begripvol. "Ik snap haar hele situatie en ik sta vol achter haar", zegt Jill, die wel baalt van haar vertrek. "Ik ben nu mijn Esmeetje kwijt, ik ben Gaby kwijt en dat vind ik echt heel erg shit", zegt de Big Brother-winnares. Aahw...

Jill zegt dat ze – nu Gaby weg is – extra haar best gaat doen om alle proeven te winnen. That's the spirit!

Bron: Videoland | Beeld: (Jasper Suyk, Rob Jacobs)