Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Annebel openhartig over onzekerheden

'Ik was niet onzeker over mijn uiterlijk, maar ik vond bepaalde dingen niet super mooi.'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Annebel Visscher is een van de twaalf dames die in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is. De blondine ziet er – zelfs in de jungle – uit om door een ringetje te halen en Annebels Instagram-volgers willen weten hoe haar dat zo is gelukt. In een Q&A op Insta beantwoordt Ann een paar vragen over haar uiterlijk.

Onzekerheden

Annebel heeft al eens eerder openhartig vertelt dat ze niet altijd even tevreden is geweest haar uiterlijk. De realityster heeft daarom flink in de sportschool staan zweten en is een paar keer langs de plastische chirurg geweest. "Hoe komt het dat je zo onzeker over je uiterlijk was, dat je alles hebt veranderd?", vraagt een volger Annebel.

"Alles? Dat vind ik wel heel overdreven", begint Annebel haar antwoord. "Ik was niet onzeker over mijn uiterlijk, maar ik vond bepaalde dingen niet super mooi. En ik vind dat als de mogelijkheid er is en je wil iets veranderen, waarom zou je het dan niet doen?", aldus Annebel.

Botox en fillers

Ze vertelt waar ze bijvoorbeeld botox heeft laten zetten. "Ik heb botox in mijn voorhoofd en fillers in mijn lippen. Maar dit accentueert je gezicht wat minder en het is niet zo dat je hele gezicht hier anders van wordt", legt Annebel uit. Ook heeft Annebel vorig jaar een neuscorrectie laten doen. "De neuscorrectie snap ik, dat verandert wel heel veel in je gezicht, maar toch vind ik dat dit niet in de buurt komt van alles", vervolgt ze.

Borsten

Verder heeft de Temptation-ster ook haar borsten laten vergroten. "Mijn borsten gingen letterlijk weg door al het trainen, dus daar was ik wel heel onzeker over. Voor de rest heb ik keihard getraind voor hoe mijn lichaam nu is!", aldus Annebel.

Sporten

Een andere volger vraagt de beauty nog hoe ze zover is gekomen met sporten. Annebel legt uit dat ze het roer heeft omgegooid 6.5 jaar geleden toen ze lover René ontmoette. "Toen heb ik echt mijn levensstijl veranderd", zegt ze. Enne, dat heeft zijn vruchten zeker afgeworpen. Looking great, Annebel!

Bron: Instagram @annebel.visscher | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Annebel Visscher