Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Spannend: nog 2 kandidaten over in Prince Charming

Wie van de twee mannen verovert het hart van de droomprins?

Time flies when you're... watching Prince Charming. Gisteren was de één na laatste aflevering van onze favo datingshow alweer te zien op Videoland. Prins Diego González-Clark komt steeds dichterbij zijn nieuwe lover, want inmiddels zijn er nog maar twee kandidaten over voor die felbegeerde plek in Diego's hart.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je aflevering zeven van Prince Charming nog niet hebt gezien. 

Bijzondere ontmoeting

De vorige afleveringen ging het rap: in aflevering 5 en 6 zagen we in totaal vijf mannen hun koffers pakken, met als gevolg dat alleen Joey, Cyrano en Theo overbleven in de villa. Die drie mannen mochten in de nieuwste aflevering bij zee een heel belangrijk persoon in het leven van Diego ontmoeten: zijn zoontje Sem. Dit gebeurde op afstand omdat het voor hem anders wat te veel zou worden, maar Joey, Cyrano en Theo konden wel genieten van het beeld van hun droomprins als vader. Cute!

Pittige vragen

En alsof het niet spannend genoeg was om Diego's zoontje te ontmoeten, verscheen ook zijn beste vriend Elindo op het strand. Die maakte flink gebruik van de situatie, want er werden flink wat pittige vragen op de mannen afgevuurd. Achteraf verklapte Elindo aan Diego dat hij denkt dat Joey de meeste gevoelens heeft voor de droomprins.

Hartstochtelijke dates

Een aantal gesprekken die Diego voert met de dierbaren van de overgebleven mannen, maken het er hem niet makkelijker op. De moeder van Joey, zussen van Theo en nichtje van Cyrano spreken vol lof over de mannen. Wanneer de kandidaten ieder apart met de droomprins op date mogen, lijkt er toch sprake van verschil in connectie. Op de date met Joey laten beide mannen duidelijk merken dat ze elkaar – nou ja – bijna willen opeten. Tijdens het afspraakje met Cyrano wordt er ook gekust, maar dat lijkt toch iets minder intiem. En ondanks de fabulous dance moves van Theo ontvangt hij geen kus van Diego.

Nog twee mannen over

De dasspeldceremonie is dan ook geen verrassing: Diego laat de lieve Theo met pijn in zijn hart gaan, en wil dolgraag door met handsomes Joey en Cyrano. Wel vraagt hij Joey te stoppen met het onderdrukken van zijn gevoelens, en vraagt hij zichzelf af of Cyrano geen spelletjes speelt. En alsof het niet spannend genoeg is, lijkt er ook nog iets moois te groeien tussen Cyrano en Joey zelf. Is dat enkel een vriendschap, of vinden de twee mannen elkaar leuker dan dat? We gaan het waarschijnlijk zien in de volgende aflevering. Can't wait!

Beeld: RTL (Jasper Suyk)