Zien: Temptations René deelt onherkenbare throwback-foto

René, is that you?

Met zijn zon(nebank)gebruinde huid, brede armen en sixpack trok spierbundel René absoluut de aandacht in Temptation Island: Love or Leave. Maarre, hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit? In zijn Instagram Stories deelt René een kiekje uit de oude doos.

Sportief

René is regelmatig in de sportschool te vinden, zo is wel te zien aan zijn lichaam. Op zijn eigen website is te lezen dat hij (online) personal trainer is en graag anderen helpt om hun persoonlijke doelen te behalen. “Van jongs af aan heb ik al ervaring met verschillende sporten: voetbal, zwemmen, vechtsport en natuurlijk fitness/bodybuilding”, schrijft René daar.

Echter, René is niet altijd een heuse spierbundel geweest, want de casanova is bijna vanaf nul begonnen. “Hier was ik 13/14 jaar, toen ik begon met trainen. Check die oude tv😂”, schrijft hij bij de oude foto. En we moeten toegeven, wij moesten even knipperen met onze ogen voordat we René herkenden!

rene

Gelukkig koppel

Voor René en Annebel kon Temptation Island niet beter eindigen. René ging op één knie voor Annebel en sindsdien zijn ze verloofd. Hoewel de twee flink wat vooroordelen te verwerken kregen, hebben ze met hun heerlijke nuchterheid en liefdevolle relatie ook de harten van alle kijkers weten te veroveren. Het stel timmert hard aan de weg, is te zien op hun Instagram-accounts. René is hartstikke goed bezig als personal trainer en fitnesscoach en Annebel leeft het influencer-leven met allerlei prachtige fotoshoots en geweldige outfits. Natuurlijk zien we ook regelmatig kiekjes voorbijkomen van hun samen. Lief!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws