Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Try it out: breng je make-up aan met een spatel

Move over beautyblender!

Beauty vlogging

Hoewel de beautyblender door de jaren heen de holy grail is geworden voor het aanbrengen van je foundation, is er nu een andere tool die steeds populairder wordt. We zien namelijk steeds vaker dat meiden hun foundation aanbrengen met een spatel. Wait, what?!

K-beautytechniek

Deze trend was vooral erg populair in Korea en is – net als veel andere dingen – overgevlogen naar ons koude kikkerlandje. Waarschijnlijk zul je in eerste instantie denken dat het gebruiken van een spatel niet heel praktisch is, maar als we de resultaten van deze k-beautytechniek mogen geloven is het zeker wel de moeite waard!

@taontm Why is this so satisfying 🫶🏼 ib @Erika #makeuphacks #spatulafoundation ♬ original sound - lakii101
@schanellequiza k beauty foundation hack. LOVES IT 💅🏼 #foundationhack #kbeauty #spatulafoundation #foundationroutine ♬ typa girl blackpink - STREAM SHUT DOWN

Innovatie

We weten natuurlijk dat de Koreanen grote voorlopers zijn op verschillende gebieden. Zo ook op het gebied van skincare en make-up. Door de innovatieve technieken, producten en technologieën kunnen we het beste uit onze schoonheid halen. En ja, daar worden we natuurlijk helemaal door geinfluenced. Maar vinden we dat erg? Zeker niet! Goed, wij gaan de trend in ieder geval uitproberen. Jij ook?

Bron: NSMBL | Beeld: TikTok, iStock

Beauty
  • A young female beauty blogger is recording a vlog video on a smartphone using the ring light. Shot through the ring.