Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nicolette van Dam deelt kiekje uit de oude doos van Zoop-tijd

Jeugdsentiment!

premiere Fijn Weekend

Nicolette van Dam straalde deze week in een knalroze outfit tijdens de premiere van Fijn Weekend. En op de rode loper kwam ze een oude bekende tegen, waardoor er een kleine Zoop-reünie ontstond. Reden genoeg voor Nicolette om een leuk kiekje uit de oude doos te delen van die tijd.

Moes en Bionda

Als we denken aan jeugdsentiment, dan denken we meteen aan Zoop! De serie die zich afspeelde in de dierentuin was een grote hit in onze jeugd, en daar kijken we nog steeds met veel plezier naar terug. Enne, wij zijn niet de enige met mooie herinneringen aan die tijd. Ook Nicolette van Dam en Jon Karthaus, oftewel Bionda en Moes, zijn nog altijd dol op elkaar. De twee speelden jarenlang samen in de serie, en ook in de films Zoop in Afrika, Zoop in India en Zoop in Zuid-Amerika. Deze week troffen ze elkaar op de red carpet van de film Fijn Weekend, die in première ging, en daarvan deelt Nicolette een leuke foto!

Trots

"Zo trots op m’n vriendje Jon Karthaus 💗 20 jaar geleden (!) stonden we hier op de rode loper voor onze 1e Zoop film en nu staan we hier op de première van z’n eigen Fijn Weekend 💗 Niet omdat ik zo gek op ‘m ben maar het echt meen, deze film moet je zien. Met een lach en een traan, top cast en zo mooi gedraaid! 🎥" schrijft Nicolette op the gram.

Moes, is that you?

Herken jij Jon, aka Moes, niet meer helemaal op de eerste foto? Dan ben je niet de enige, zo blijkt in de reacties. "Ga weg😂 is dat Moes! Nooit weer herkend" en "Wie is er nog meer verbaasd dat dit dezelfde man is? 🤭", schrijven enkele volgers. "Voor de gezelligheid nog ff een foto uit de oude doos toegevoegd 😉", aldus Nicolette. Als we opzij swipen komt er namelijk een te schattige foto van de twee acteurs tevoorschijn, die jaren geleden is gemaakt in de periode van Zoop. Wat een heerlijke throwback!

Bron: Instagram @nicolettevandam1 | Beeld: Brunopress