Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze deelt waarom ze Zara-Lizzy niet op social media laat zien

'Dat wil ik haar niet aandoen'

Gouden Televizier-Ring Gala 2022 - Rode Loper

Het is alweer vier jaar geleden dat Monica Geuze beviel van dochtertje Zara-Lizzy. Sinds haar geboorte heeft de trotse mom alles gevlogd, maar na een jaar besloot ze om de kleine meid niet meer herkenbaar in beeld te brengen. Waarom ze daarvoor heeft gekozen, legt de presentatrice uit op Instagram.

Onherkenbaar

Monica Geuze laat het gezichtje van Zara-Lizzy al ruim drie jaar niet meer zien. Zo filmde ze de kleine meid op YouTube bijvoorbeeld alleen van achteren en plaatst ze op the gram vaak een hartje over haar gezicht. Hoewel de voormalig vlogger haar dochtertje al jaren niet meer herkenbaar in beeld brengt op social media, is het voor sommige volgers nog niet helemaal duidelijk waarom dat is. Dat blijkt wel tijdens een vragenrondje op Instagram Stories. "Waarom heb je ervoor gekozen om het gezicht van je dochter niet in beeld te brengen?" vraagt een volger zich af.

Niet om gevraagd

Enne, deze volger is niet de enige die het zich afvraagt. Monica geeft namelijk aan dat ze deze vraag "bijzonder vaak" heeft gekregen. "Terwijl ik haar al sinds ze 1 is niet meer in beeld breng..." Toch legt ze met alle liefde nog eens uit waarom ze hiervoor heeft gekozen. "Kortom; zij heeft hier niet om gevraagd en ik kan het soms als intimiderend ervaren (ook heel vaak niet hoor en dan is het heel leuk) als ik bijv zie dat mensen mij herkennen terwijl ik er zelf voor kies om zoveel te delen", aldus de mom. "Dus lang verhaal kort; dat wil ik haar niet aandoen en ik wil dat dat haar eigen keuze is!"

Bron: Instagram @monicageuze

Heel jammer

"Er zijn nog tig redenen maar dit is het in grote lijnen", zegt Monica tot slot. Ook geeft de presentatrice toe dat ze het soms ook jammer vindt dat ze het gezichtje van Zara-Lizzy niet deelt. "Ik vind het trouwens heel vaak wel heel jammer aangezien zij mijn grootste liefde is en ik onwijs trots op haar ben", vertelt ze eerlijk. "Dus het liefst deel je dat dan natuurlijk ook."

Bron: Instagram @monicageuze | Beeld: Brunopress