Monica Geuze over stoppen met vloggen: ‘Het bevalt me goed’

De presentatrice vertelt of ze al is gewend aan haar vlogloze leven.

Twee weken geleden maakte Monica Geuze – tot groot verdriet van velen – bekend dat ze stopt met vloggen. Ruim acht jaar lang konden we wekelijks genieten van al het wel en wee in Monica’s leven, maar dat is nu voorbij. In een Q&A op haar Instagram Stories vertelt Monica hoe haar vlogloze leven haar nu bevalt.

Gestopt met vloggen

“Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen, maar ik begin maar met te vertellen dat dit mijn laatste vlog is”, zei Monica begin januari in haar laatste vlog. Ze legde uit dat er een ‘nieuwe fase’ is aangebroken voor Monica en dat ze het gevoel heeft dat vloggen daar niet meer bij hoort. “Ik heb het gevoel dat ik nu in een fase ben waarin er heel erg veel verandert in mijn leven. En dat ik ook best wel veel struggelde met mezelf en wat ik wil in het leven, met alle ballen hooghouden als moeder, maar ook in je privéleven, relatie en vrienden”, zei ze.

Hoe bevalt het?

Inmiddels zijn we dus twee weken verder en zijn volgers wel benieuwd hoe het voor Monica is nu ze is gestopt met vloggen. “Het bevalt me goed. Ik denk dat het het juiste moment was en het perfect zo is. Aan alles komt een eind”, zegt Monica. “Verder in mijn routine is het wel even wennen, maar wanneer ik zin heb om iets te delen kan dat alsnog hier (Instagram, red.) of op TikTok”, aldus de presentatrice.

Andere vraag

Ook vraagt een volger Monica of zij zich met zichzelf verbonden voelt. “Mooie vraag én stof tot nadenken”, antwoordt Monica. “Ik denk wanneer ik echt naar mezelf luister als in ‘wat wil ik nu het liefste?’ en dan ook echt kies voor wat dat op dat moment is”, legt de influencer uit. “Vaak is dat letterlijk rustiger aan doen en rust nemen, want dus ook een note to self is voor het nieuwe jaar: meer me-time, want dat heb ik blijkbaar nodig. Het maakt me blij en ik geniet ervan”, aldus Monica. Aha!

Bron: Instagram Stories @monicageuze | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws