EOTBDD’s Jørney blikt terug op emotioneel jaar: ‘Ik ben wie ik ben’

'Ik kreeg veel kritiek en twijfel van mensen van wie ik dacht dat ze achter me zouden staan'

Lees ook

Jørney Hendrikx heeft een roerig jaar achter de rug. De EOTBDD-ster verbrak haar relatie met Odim – tevens ook de papa van haar dochtertje Aaliyah – en kreeg op social media veel kritiek over zich heen na een online campagne. In een emotionele post op Instagram vertelt de voormalig realityster hoe het nu met haar gaat.

Terugblik

“Bijna december, bijna gaan we de laatste maand van het jaar in. Wat ik vooral heb geleerd dit jaar is ik ben wie ik ben. Iemand zijn goedkeuring is niet nodig”, begint Jørney haar post. Het afgelopen jaar is nogal pittig geweest voor de realityster. “2022 stond voor mij in het teken van risico’s nemen. Ik nam een ​​risico met mijn carrière door mijn dagelijkse baan op te zeggen om mijn passie na te jagen in de mediawereld. Ik kreeg veel kritiek en twijfel van mensen van wie ik dacht dat ze achter me zouden staan”, vervolgt ze.

Denken aan jezelf

Ze vertelt dat ze het vanaf nu anders gaat doen. “Het grootste deel van mijn leven was ik een people pleaser. Ik deed dingen voor anderen, ook al maakte het me op de lange termijn niet gelukkig. Soms doen we ons best om iedereen om ons heen te plezieren, zodat we uiteindelijk de enige persoon vergeten waarop we ons moeten concentreren: ONSZELF! 2022 was tot nu een kans voor mij om mezelf op de EERSTE plaats te zetten in het nastreven van wat me gelukkig maakt, zowel geest als ziel.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jørney Hendrikx (@jurney.hendrikx)

Toekomst

Jørney hoopt in het nieuwe jaar alle negativiteit achter zich te kunnen laten. “Als we afscheid nemen van 2022 is het ook een kans om afscheid te nemen van alle negativiteit en twijfel in mijn leven.”

Tot slot vertelt ze dat er volgend jaar leuke dingen in het verschiet liggen. “Met een nieuwe carrière en een prachtige dochter in het verschiet, & nog iets waar ik (nog) niks over kan zeggen, ben ik opgewonden om alle positiviteit + vreugde in mijn leven toe te laten. Ik beloof mezelf ook om trouw te blijven aan wat me gelukkig maakt en niemand te laten proberen mijn licht te verduisteren. Nieuw leven. Nieuw hoofdstuk. Nieuwe jij!” Duidelijk!

Bron: Instagram Jørney | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook