Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Vanaf deze datum is de Bachelorette te zien bij Videoland

We can't wait!

Valentijnsdag komt vroeg dit jaar! De dag van de liefde wordt dit jaar ietsje eerder gevierd. Op 2 februari kunnen we namelijk gaan genieten van de liefdeszoektocht van Sylvia Geersen in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Exciting!

Ware liefde

Samen met Monica Geuze zal Sylvia Geersen op zoek gaan naar de ware liefde in het prachtige Zuid-Afrika. Hier gaat de bachelorette een groep knappe, charmante, zelfstandige en vrijgezelle mannen leren kennen. Oeh la la! Ook de iconische rozenceremonie zal terugkeren, waardoor er iedere week een kandidaat afvalt. We zullen dus nog even moeten wachten totdat we er eindelijk achter kunnen komen welke man het hart van de Rotterdamse bachelorette zal veroveren! Enne, niet alleen de startdatum wordt gedeeld. Ook de allereerste teaser deelt Videoland dan ein-de-lijk! Bekijk 'm hieronder:

Datingshow

De Bachelorette is een populaire datingshow die sinds 2003 in meerdere landen te zien is. Na het succesvolle eerste seizoen met Gaby Blaaser en twee seizoenen van De Bachelor met Tony Junior en Thomas van der Vlugt, is Sylvia de vierde single die de hoofdrol zal gaan spelen in de reeks vol liefde, spanning en sensatie.

Droomman

Al eerder heeft de kersverse bachelorette in een interview aangegeven dat ze hoopt haar droomman te vinden tijdens het programma. “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur”, liet ze weten. “Ondanks dat ik het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.” Fingers crossed!

De Bachelorette is vanaf 2 februari exclusief te zien bij Videoland.

Bron & Beeld: Videoland