Tony Junior verbaast volgers met platinablonde coupe

Mooi blond is niet lelijk, Toon!

Een nieuw seizoen, een nieuw kapsel, dat moet Tony Junior gedacht hebben. De dj heeft zijn lokken gisteravond in de blondering gezet, met een platinablonde coupe als resultaat. O my…

Blonde coupe

Als er iemand ready for summer is, dan is het Tony Junior wel. Hij besloot gisteravond namelijk zijn donkerblonde lokken thuis te blonderen voor een frisse, zomerse look. De dj nam zijn volgers mee in het proces en deelde ’s avonds laat gelijk een filmpje van het resultaat. Hoewel wij nog vrij weinig van zijn blonde coupe konden zien doordat het vrij donker was in de kamer, was Tony niet bepaald enthousiast.

I hate it“, was het oordeel van Tony al snel. “Ik lijk wel op de Kerstman of een slechte pornoacteur of zo. Ik ga het morgen weer veranderen”, vertelde hij op zijn Stories.

Het lijkt erop dat Tony vandaag nog niet van gedachten is veranderd. Op Instagram plaatst hij een kiekje bij daglicht van zijn nieuwe platinablonde coupe, met daarbij de caption: “Typ 123 als je mijn nieuwe haar haat… 😂 (ik ga het vanavond weer terug veranderen)”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

Gemengde reacties

Net als Tony zelf, is niet iedereen fan van het nieuwe kapsel van de dj. Zo lezen we meermaals ‘123’ in de comments en reageert iemand met: “Ja dit is toch om te janken maat.” Toch zien anderen er wel potentie in. “Een toner eroverheen doen om de kleur koeler te maken en veel zilvershampoo gebruiken. Dit gele is niet mooi nee”, tipt een volger. “Neem wat lowlights voor meer dimensie”, raadt een ander aan.

Andere volgers zijn wel onder de indruk van de platinablonde coupe as it is. Zo regent het hartjes, vlammetjes en hartoogjes onder Tony’s kiekje. “Houden zo!”, “Nice!” en “Eigenlijk niet verkeerd 😍”, klinkt het onder meer in de comments. Hij heeft er zelfs al een nieuwe nickname bij: “Blondie Junior 😂”

Wat vind jij van Tony’s nieuwe look?

Bron: Instagram @tonyjuniorofficial | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws