Zien: Gaby Blaaser herenigd met De Bachelorettes Kasper

Cute!

Het voelt alweer als eeuwen geleden dat Kasper Paalman met Gaby Blaaser een drankje deed in De Bachelorette. Liefde ontstond er niet tussen de twee, maar het lijkt erop dat Gaby en Kasper het nog altijd goed met elkaar kunnen vinden. 

De Bachelorette

Kasper was een van de mannen die in De Bachelorette om het hart van Gaby streed. Er was een leuke klik tussen de twee, maar de echte vonk sprong helaas nooit over. Na De Bachelorette heeft Kasper nog meegedaan aan First Dates, maar ook daar vond hij niet wat hij zocht.

Inmiddels is het helemaal goedgekomen voor Kasper, en heeft hij een relatie met de knappe Iris. De realityster geniet iedere dag van het zonnetje op Curaçao met zijn grote liefde, want daar is hij een paar maanden geleden naartoe verhuisd. Enne, laat Gaby nou net toevallig op vakantie zijn in de zonnige hometown van Kasper.

kasper

Ontmoeting

Gaby geniet op dit moment van een heerlijke vakantie op Curaçao en kwam daar toevallig Kasper tegen. In haar Instagram Stories deelt ze een kiekje van de toevallige ontmoeting. “En dan kom ik jou hier tegen 🌹”, schrijft ze bij de foto waarop de twee elkaar lachend in de armen vliegen. Cute!

Overigens is Gaby ook weer gelukkig in de liefde. Zij maakte vorige zomer bekend dat ze een relatie heeft met personal trainer Danny Volker. Eind goed, al goed!

Bron & Beeld: Instagram @gabyblaaser, Brunopress, De Bachelorette

Laatste nieuws